SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SMF и последна публикация

Re: SMF и последна публикация

Не! Май аз не успявам да се изразя както трябва. Значи идеята е когато вляза във форума, и отида на някоя тема, екрана да се позиционира не на първата страница, а на последната, и то на последния постинг. А в момента ми отваря първия постинг и това е много неудобно, защото аз обикновено искам да прочета какво е писано последно в темата.
 
Re: SMF и последна публикация

Въртим се в омагьосан кръг. И това не е, което търся. Не ми трябва да ми показва последната публикация на първо място, а да си бъдат подредени както досега, но при влизане в темата да виждам директно последната публикация. С други думи например при тема от 50 страници е много удобно да те изпрати автоматично на последната публикация, вместо да трябва да я търсиш ръчно.
 
Re: SMF и последна публикация

To тази функционалност си е вградена. Ако я нямаш, значи сменяй темата.

attachment.php
 

Прикачени файлове

  • posledna.jpg
    posledna.jpg
    21.3 KB · Преглеждания: 0

Горе