SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся копирайтър(и)

НАМЕРИХТЕ КОПИРАЙТЪР

НАМЕРИХТЕ КОПИРАЙТЪР

Здрасти. От години пиша много и наЙ - различни текстове - новини, статии, слогани, съобщения, стихове. Съчетанието между сериозна теоритична подготовка, писателски заложби, интересен стил и богат речник и години практика, ми позволява по - лесно да създавам ефективни рекламни изречения, провокиращи интерес заглавия, добре структурирани статии, носещи силно послание, ясни и лесно четими новини. За мен най-важни в писането са оригинална идея, интересен поглед към темата, ясна логическа линия в описанието, ясна позиция, оргинален стил и заглавие, което не може да бъде подминато. Всеки път се опитвам да съчетая професинализма с творчеството. Крайната ми цел е голям брой прочитания и предизвикване на желаната реакция у читателите.

АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ ЕФЕКТИВНА ПИСМЕНА КОМУНИКАЦИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН. ЩЕ ПОЧАКАМ, НО НЕ МНОГО.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Интересувате ли се от копирайтъри на спортна тематика?
Не, за съжаление не ми трябват "нишови" копирайтъри.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Пиша статии най-вече за сателитни блогове. Съдържанието им е написано и размножено ръчно от мен. Статиите, които съм написал са в диапазона 250-500 думи.
Портфолиото ми в момента го изграждам, но може да се разгледа ТУК
 
Re: Търся копирайтър(и)

Пиша от доста време. От скоро водя блог. Може да видите мои авторски статии на различна тематика тук. Повечето имат добро СЕО по ключови думи и са на челни места в GOOGLE въпреки, че са добавени скоро. Пиша съобразно СЕО стандартите.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Здравейте,

аз съм копирайтър на свободна практика с над 5 години професионален опит. Темите, по които съм писала, са: реклама и маркетинг; био продукти - храна, козметика, дрехи; сватби; отглеждане и възпитание на деца; козметика; обзавеждане на дома; поддръжка на градината.

Това е портфолито ми http://mogilska.com
Мои статии можете да прочетете и тук http://bulkata.com/
Пиша текстове за умни къщи и за този блог http://blog.elgroupd.com/

Мога да пиша и коментари по различни теми. Например: http://www.webcafe.bg/id_148475455

Няма проблем да качвам сама съдържанието. Мога да пускам статиите и в свежо, но не се занимавам с набиране на лайкове във фейсбук.
За съжаление все още не мога да издавам фактури.
Препоръки от този форум също нямам. Повечето ми клиенти са от другия. (Не знам дали имам право да пиша името или да казвам тук какъв ми е ника. Ако искате да видите препоръките ми там, мога да го напиша допълнително.)

Ако проявявате интерес, можете да се свържете с мен на лично, скайп или мейл.

Хубав ден
 
Re: Търся копирайтър(и)

Писах статии за Download.BG (1), ревюта за All4Smartphone.com (0), авторски статии и преводи за ModsBG.com (1), както и за BB-Team.org (0). Смятам, че съм натрупал достатъчно опит, за да се справя със задачата.....................................................................

Ще ме извиниш но за общи приказки може и да се справиш но като ти знам произведенията............. :eek:
Дано тук да успееш.
ПП.Правя си изводите от Download.BG.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Здравей, bgkulinar. Бих написал някаква статия, но би ли ми дал тема? Ако резултата ти хареса , можем да споразумеем.
 

Горе