SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добавяне на реклами в Pligg Социална Мрежа и други неща

icetoo

New member
Здравейте.Смятам да направя Социална Мрежа специално за моят град, където всеки съгражданин да добавя интересни линкове и там да ги обсъждаме.
Инсталирах Pligg 9.8, инсталирах и българският език.За сега съм на тестов домейн, но ако до ден два пооправя нещата смятам да си закупя такъв.

Проблемът е, че не откривам как да добавям реклами в Pligg-a ми.
Гледам, че по другите социални мрежи отгоре,отдолу и отстрани има реклами на Google, Neogen и Easytrader.

Ще се радвам ако ми кажете как точно се добавят рекламните полета.

Другото, което ме притеснява е слагането на Лого на сайта ми.
Искам да си изработя такова, да го направя jpeg, но как точно и къде да го кача, за да се появи в горната част на сайта ми, където си му е мястото?

Освен основните настройки, които са си автоматично генерирани при самата инсталация има ли нужда от допълнителни модули или допълнително ръчкане за добрата функционалност на мрежата?

И последно- как се слагат бутони за гласуване по сайтовете.Да речем някой иска да си сложи на сайта бутонче за гласуване на линка му, който пък се намира в моята социална мрежа?
Доста сложно го обясних, но надявам се сте ме разбрали.

Искрено Ви благодаря за помоща, която се надявам да ми окажете.Ако въпростите ми Ви се сторят глупави, то това е защото сега навлизам в тези неща и всичко ми е мъгла.

Отново Ви благодаря за Вниманието! :)
 
Re: Добавяне на реклами в Pligg Социална Мрежа и други неща

Килограм за левче сайтове за торенти и плигове колкото искаш, виждам, че си се надъхал, но не мисля че ще има въобще някакъв успех такъв тип сайт, ако беше преди няколко месеца може, но вече има поне 100 такива..
 
Re: Добавяне на реклами в Pligg Социална Мрежа и други неща

Предвид естеството на въпросите ти и това, което ти е написал johnny, бих ти препоръчал да се захванеш с нещо друго (което да бъде и по силите ти).
 
Re: Добавяне на реклами в Pligg Социална Мрежа и други неща

Някакви модули за поставяне на банери няма ли?
 

Горе