SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Българския полицай - вижте сами

Re: Българския полицай - вижте сами

да, отсега си представям сълзливите им съжалителни гласове докато съобщават 15 пъти, че в централната им емисия ще видим.... покъртителни кадри
 
Re: Българския полицай - вижте сами

И според мен си беше инсценировка. Лошото е че и истинските журналисти ще го използват по новинарските си емисии. Без да се замислят, ето така инстинктивно както bedio, без да са проверили и двете гледни точки. Разчитайки само на по-силните емоции, страх, отвращение и съжаление.

Сигурно,,, но това пак не развързва ръцете на полицая. А за линка към място, нбсп, не виждам нищо лошо, като имам мой видео сайт, какво очакваш, да поствам линкове към чужди ? :) а с идеализма не приключваме. ако ти си приключил - твоя воля, не съди за моя плз, както аз не ,,,
 
Re: Българския полицай - вижте сами

Абе пълна простотия е това за мен.
Едните си носят телефоните и снимат, другия прави изречения на полицая и го кара да прави и говори глупости. И хайде всички на полицая да си го изкараме. Аз също съм против подобни своеволия, но в случая беше предизвикано нарочно и не се дава как почва случката и какво е казал там "младежа". Пак някой се опитват да си правят ПР или нещо подобно.
Както показа и Марто със свежото към място.ком
От всяка случка някой иска да спечели :)
Недейте да обвинявате винаги едната страна. Много мразя и като дават клипове за учители набили деца или нещо такова. Хайде сега нека си гледаме децата как бият учителите и ги гледат като мекотели и ги целят с всичко каквото им падне.
Трябва да мислим и за двете страни, а не видиш ли тоя е полицай (макар и видимо прост) и дай да го изкараме само виновен.
Ако някой не ми вярва да му пратя клипчета с немски полицаи как милват такива "многознайковци".
Знам, че повечето се дразнят на полицаите, които само на дребните рибки се правят на отворени, но.. има и добри хора там.

Искам да кажа също и че нямам никакви познати или роднини в сферата. Били са ми шамар от полицията :) не искам да се сблъсквам с тях, но и знам че си бях виновен.

И последно момче на 22 - баща ми е бил на 22 като ме е направил и не е бил момче :)
 
Re: Българския полицай - вижте сами

А за линка към място, нбсп, не виждам нищо лошо, като имам мой видео сайт, какво очакваш, да поствам линкове към чужди ? :) а с идеализма не приключваме. ако ти си приключил - твоя воля, не съди за моя плз, както аз не ,,,

Не знам дали се разбра, но това беше ирония. Имах предвид думи като популизъм и лицемерие. :)

И не разбирам защо всички се развълнуваха толкова от жълтини, които пълнят тиражите на издания като Нощен Труд. Може би защото е снимано с телефон?
 
Re: Българския полицай - вижте сами

То хубаво, че се вълнуват, ама така от средата - всеки изказва мнение кой-как-защо. Едно е ясно - полицая не трябва да го закача, каквото и да е направил - има си съд и тн., но както всички знаем това не работи, затова понякога важи закона на джунглата. Като видя някой мангал или дрога да ми краде колата - първо се бие, после се вика полиция, после пак се бие, после го бие полицията, щото утре вечерта, пак ще ти е до колата, освен ако не си е извадил поука от боя, не от нещо друго.
 
Re: Българския полицай - вижте сами

Аз съм ЗА "потупването" от полицаите!
По простата причина, че ако не ядат малко бой тия боклуци се разминават без нищо за каквито и да е престъпления.
Повечето ги пускат на другия ден.
Лично аз преди години си имах проблеми с някви квартални дилърчета.
Без никаква причина един ми наби една глава и ми разби носа, докато бях на работа.
Успях да го сваля на земята, но ми скочи още един. Малко повече кръв по мен, нищо сериозно.
Дойде полиция, отведе ги - мен също. Писах показания. Те си ми казаха предварително, че нищо не може да се направи. А, тия дори си ги познават. Е, такъв бой ядоха в районното, че чак ми стана жал. Ама само с това се разминават такива боклуци.
Единия се насра, другия се напика.
 
Re: Българския полицай - вижте сами

Абе това нищо не е, а най-ми е смешно как сега от МВР подскачат като ощипани госпожици, проверка правили незнам си кво... все едно незнаят за какво става въпрос.

Мене на януарските протести ме задържаха (за нищо, наистина) и това дето е на клипчето си е детска работа направо. Имаше един човек към 60те дето 4-5 часа им разправяше как му е лошо и има нужда от лекар, тия боклуци през цялото време му се смееха и му разправяха "гледай да не те прегледам аз". И по-късно е починал (след като ме пуснаха мене), а писаха по вестниците че бил умрял в лекарско присъствие, бил автоджамбазин, не от протестиращите и тн. Тия дето са били там са свидетелствали ама - нищо, потулиха го.
Останалите са ги изкъртили от бой, все студенти от софииския, напълно обикновени хора, дръзнали да протестират срещу властта.
И какви ли не други неща съм виждал, просто ми се повръща... да не ти се налага да разчиташ на полиция.

Има и свестни полицаи ама са много малко, в тая тяхната среда е много трудно да се запазиш и повечето стават абсолютни боклуци.
Друг е въпроса че за смешните 500-600 лв дето взимат няма как да искаме истинска полиция.
 
Последно редактирано:

Горе