SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за Google Analytics

youth_boy

Banned
Здравейте,

въпросът ми е свързан с Google Analytics и по-специално неговите функции ... Като си вляза в профила ми в лявата лента преди имаше менюта Audience, Advertising, Traffic Sources, Content, Conversions. Сега ги няма, а на тяхно място има само полето за търсене и Помощ с опции общ преглед, сравняване на показатели, използване на интерактивна таблица, отчет на общ преглед. И са на български език. Трябват ми тези менюта за да си проследя импресиите на сайта ама уви няма ги и не знам как да ги върна обратно.

На какво се дължи това и мога ли да оправя проблема ?
 
За: Въпрос за Google Analytics

За: Въпрос за Google Analytics

Сигурно си в графата "Персонализиране", а трябва да си "Отчитане". За езика промени в url-a: "hl=bg" на "hl=en".
 
Re: Въпрос за Google Analytics

Не в графа отчитане съм, то даже си ми отчита всичко точно, колко посещения имам, от къде идват и така нататък но просто ги няма опциите. Иначе да за езика си прав.

Ето направих скрийн analytics там където е кръга преди имаше опции сега няма ..
 
За: Въпрос за Google Analytics

За: Въпрос за Google Analytics

Преди малко и друг ми се оплака със същото... явно се предава по въздушно-капков път.

Там над "хелп"-а му липсвало и на него.

Я пробвай с др. браузър и с друг потребител (ей-така за спорта)
 
Re: Въпрос за Google Analytics

Пробвай;Моят профил ->Image 11.jpg Продукти ->Image 12.jpg Инструменти за уеб администратор ->Image 13.jpg избор на сайт за анализ ->Image 14.jpg и предполагам това търсиш ->Image 15.jpg
 
За: Въпрос за Google Analytics

За: Въпрос за Google Analytics

Я пробвай да си изтриеш целия кеш.
 
Re: Въпрос за Google Analytics

Преди секунда инсталирах Chrome и всичко си дойде на мястото. Все още недоумявам защо тези опции ги няма като отварям през мозила, ие и операта ... Въпреки това благодаря за съветите.
 

Горе