SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за Google+

diabolic.bg

The Old Wastelander
От много време това ме дразни, но не можах сам да намеря отговор и затова реших да попитам - някой може да го е измислил.
На два от сайтовете си имам страници в Google+. И двете са направени чрез необходимите връзки и Гошо ги отчита като свързани сайтове. Когато публикувам нещо в Google+, то съответно е само няколко реда от оригинала, който си е на основния сайт. Обаче какво се получава - хората идват, четат и дават + на публикацията в Google+, а не в оригиналния сайт. В един момент се получи, че примерно сайта ми с вицове има там ( в Google+) повече плюсове от оригиналния и независимо, че са свързани, Гугъл не го отчита в статистиките никъде.
За сравнение във Фейсбук всички лайкове за даден сайт излизат на баджа, който е поставен на него, независимо че са кликнати във Фейсбук. Та на въпроса - има ли някакъв начин да се обединят тези плюсове или само се пилеят ей така за нищо?

Благодаря за всяко мнение!
 
За: Въпрос за Google+

За: Въпрос за Google+

Съжалявам, малко късно видях под-форума за Google+! Моля някой модератор да премести темата там. Благодаря!
 
За: Въпрос за Google+

За: Въпрос за Google+

Е, дано го доживеем някога... Откакто се помня все съм обект на експерименти - едно време учехме все по експериментални програми, сега Гугъл експериментира с нас. :wink:
 

Горе