SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос отностно баннат сайт от Адсенс

irgy.net

Senior Member
Баннаха ми сайт от Гугъл Адсенс с причина :

ОТКРИТО НАРУШЕНИЕ ИЛИ НАРУШЕНИЯ:

МАТЕРИАЛИ С АВТОРСКИ ПРАВА: Както е посочено в програмните ни правила, на издателите в AdSense не е разрешено да поставят реклами от Google в сайтове, в които се разпространяват материали, защитени с авторски права. Това включва хостване в сайта Ви на файлове с авторски права, както и предоставяне на връзки за или насочване на трафик към сайтове, които съдържат такива материали. Повече информация за това правило може да се намери в Помощния ни център (https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=bg&answer=105959).

ПРЕДПРИЕТО ДЕЙСТВИЕ: Деактивирахме показването на реклами в сайта Ви.

Сайта е за филми , като се публикуват само постери и информация за филма. Текстовете са уникални, не са копирани. Нямам връзки към други сайтове.

Постерите на филмите обект на авторско право ли са и могат ли да ми изключат сайта само заради това.

Как да се свържа с адсенс , примерно след отстраняване на проблемните материали да ми възстановят сайта в тяхната програма.
 
Последно редактирано:
Re: Въпрос отностно баннат сайт от Адсенс

некой да не се е объркал че филмите могат да се гледат и заради това
 
Re: Въпрос отностно баннат сайт от Адсенс

Не, заради постерите е. Изчетох няколко теми във адсенс хелпа и проблема е заради правата на постерите. Не всички постери са "free for use"

Явно ще се търси алтернативна рекламна програма или директна продажба на реклама
 
Re: Въпрос отностно баннат сайт от Адсенс

За съжаление с адсенс е така. И мен ми баннаха един сайт без да знам защо...ама здраве да е.
 
Re: Въпрос отностно баннат сайт от Адсенс

и на коя етаргет почти нямат клиенти, хттпул правят някакви мощенчества от рода на 300 клика 1.60 лв кой друг... ??? просто няма за бг алтернатива адсенс за съжаление
 

Горе