SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какви техники използвате, за да давате на линкваме от вашите сателити.

palmag

Member
1.Здравейте интересувам се, какви техники, използвате за даване на линкове от вашите сателити.
:Знам че най-честата практика е да се дават линкове от публикаций, които са писани на тема, която е тематична за сайта, който се опитваме да оптимизираме.
:Други хора слагат по хедарите или футарите на сайтовете си линкове към сайтовете които се опитват да оптимизират.
2.Споделете вашите линк стратегий.
3.Правилно ли е, още от първата статия в блога си, да давам линкове към саитовете, които се опитвам да оптимизирам - или може би е по-разумно да натрупам няколко статий, да мине месец два и след това да почна да давам линкове от вече написаните стари статии - споделете вашия опит и практика по въпроса.
4.Имам и още един въпрос продължение на предходния: притежавам 3 блога в блогер, в който имам статий които са с ПР 2 предимно:
Въпроса ми е ще бъде ли разумно, да дам линкове, от тези статий, към други мои проекти, въпреки че са изминали месеци, от тяхното написване (има ли опасност Г да заподозре нещо и да ме накаже)?Как вие бихте постъпили?
Благодаря на всички, споделили своя опит и мнение по въпросите по-горе.
 

Горе