SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да осъдя EVN?

Daten

New member
Така, писна ми. Ще ги съдя тези кожодери от енергото. Но преди да правя каквото и да било рекох да се консултирам, за да видя въобще може ли да излезе нещо. По принцип токът, който трябва да идва до дома ми трябва да е макс 235 волта. При мен минимално върви 252 като скача до 270-280 волта. Резултатът е: изгорял лаптоп, три изгорели аудиоуредби, изгоряла кафемашина, два персонални компютъра и три монитора. Няма да говоря за ел. крушки, слагам една, цъкам два пъти и вече я няма.

Някакви съвети как да процедирам. Възможно ли е въобще да ги осъдя или всичко ще бъде вятър и мъгла.
 
Re: Как да осъдя EVN?

Единствения вариант които се сещам е .... АДВОКАТ :) Това ти трябва а не коментари по форумите.
 
Re: Как да осъдя EVN?

Обърни се първо към КЗП, виж какво ще стане и след това търси адвокат. Но ако решиш да ги съдиш, се запаси с голямо търпение и нерви.
 
Re: Как да осъдя EVN?

Преди време когато работих в Бургас в интернет доставчик, бяхме ходили на авария в клиент който се оплака от същото и каза, че е пускала някаква молба в енергото с някакви документи за доказани щети и щели да изплатят всички щети. Вероятно е добра идея да отидеш направо в клон и да поразпиташ по въпроса.
 

Горе