SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Няколко въпроса относно индексирането на Гугъл

Daten

New member
Занимавам се с нов проект и ми изскочиха един-два проблема.

Гугъл ми индексира постове и страници, но го прави по-малко странен за мен начин.

Снимка1:


Ползвам Platinium SEO Pack плъгина за wordpress и си задавам ръчно дискрипшън за всяка статия, но Гугъл ми вади главния дискрипшън на сайта за всяка индексирана статия. Някакви идеи как да го фиксна?

Снимка2:


Проблем 1 и тук е налице, но освен това след името на статия (Програма Лига Европа, сезон 2011/2012) ми вади и едно "Начало", което искам да си го заместя с Profootball.bg както си му е реда.
 
За: Няколко въпроса относно индексирането на Гугъл

За: Няколко въпроса относно индексирането на Гугъл

Правих промени, като до няколко часа би трябвало да остане само това "Безплатни и актуални футболни прогнози, мачове на живо, програма, класиране, всичко за футбола и онлайн залозите!".
 
Re: Няколко въпроса относно индексирането на Гугъл

Колега, махни това от header-а: <meta name="description" content="Безплатни и актуални футболни прогнози, мачове на живо, програма, класиране, всичко за футбола и онлайн залозите!" />, защото излиза на абсолютно всяка страница. Щом ползваш Platinium SEO Pack остави да вади само неговия description.
 

Горе