SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Писане на помощни статии

nsevimov

New member
Здравейте, казвам се Нурал Севимов служител на „Си Ес Енд Си“ ООД. Създавам тази тема тук с цел да намеря някой който има желание за развитие! За един от нашите проекти се нуждаем от човек който умее да пише помощни статии. Какво ще рече "Помощни статии" това е например статия която ще научи даден потребител как да работи с дадена функция от сайта която ще бъде сложена в помощния център на BooksFriend.

Какво трябва да притежавате за да станете член в екипа на BooksFriend

- Желание и хъс за развитие
- Умения в писането на поучителни статии

Притеснява Ви че Вие можете да допуснете правописна, пунктуационна или граматическа грешка? Всяка написана статия от Вас първо ще бъде изпращана на наш служител за редакция и корекция след което ще Ви бъде отново върната и готова за качване.

Как можете да се кандидатирате? Като изпратите на имейл jobs@booksfriend.net следната информация:

- Име, фамилия
- Настоящ град в който живеете
- Линк към профила Ви в BooksFriend
- Статия изготвена от Вас за BooksFriend (Например как да се смени профилна снимка, как да се промени паролата и прочее)
- CV по желание

Допълнителна информация за парично възнаграждение ще получат тези който бъдат приети.
 

Горе