SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Писане на статии на всякаква тематика

ivo94

Active member
Пишем уникални статии на всякаква тематика на български език. Ползваме информация от чужди сайтове като си я превеждаме и преразказваме, така че дублирането и на български език е 100% невъзможно. Работим по зададена тематика и ключови думи, когато това се налага. Имаме богата обща култура и статиите може да са от всяка сфера, с изключение на спортни статии и технически термини и изрази, които не разбираме. Задължително след написването на статията тя се редактира за правописни грешки. Повече може да разберете тук http://horoskopite.com/writing.php
 
Re: Писане на статии на всякаква тематика

Намаление на цените за една седмица на статии за членове на форума. Статии:
200 думи - 2 лева
300 - 3 лв.
400 - 4 лв.
500 - 5 лв.
Повече инфо може да видите в линка в първия пост, като цените за момента са тези които съм посочил сега. Единственият начин на плащане е само банкови преводи предварително, като за да ви е изгодно ще трабва да поръчате в порядъка на 5 статии. Всеки си има различни гледни точки и ако евентуално нещо не се хареса в статиите ги преправяме и пренаписваме.
 
Re: Писане на статии на всякаква тематика

Цените официално вече са:
200 думи - 2 лева
300 - 3 лв.
400 - 4 лв.
500 - 5 лв.
за постоянно.
 
Re: Писане на статии на всякаква тематика

Вече приемаме поръчки и за по-малко на брой статии (1,2,3). Плащането може да се извърши освен чрез банков превод с PayPal, с Еконт или с пощенски запис (предварително). Работили сме с доста потребители от двата уебмастерски форума и всеки е останал доволен от качество и сроковете за изпълнение. За контакти на ЛС тук или на емайла посочен в страницата от линка в първия пост.
 

Горе