SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам допълнително съдържание за блога ви чрез релевантни коментари

ivo94

Active member
Ако не сте разбрали смисъла на заглавието на тази оферта искам да наблегна на факта, че не става въпрос за публикуване на коментари в чужди блогове, а във вашият собствен. Чрез тях неговото съдържание ще се увеличи значително като това определено е плюс за търсачките, а и същевременно Той ще бъде "ъпдейтван" по-често. Тази техника се използва от години, но все още не е разпространена достатъчно между българските уебмастери. Повече съдържание за блога ви означава и повече посетители според индексираното съдържание и неговата релевантност. Услугата е валидна само за български сайтове.

Знаем колко е трудно да се предизвикат достатъчно коментари по теми, които "не са на дневен ред" като политиката, но при добре написани по темата текстове, те могат да предизвикат много нови или стари потребители на блога да вземат отношение по казуси и техните решения с допълнително свеж контент. Темите върху, които работим са неограничени като изключваме много тясно специализираните.

Цени за публикуване:
1 стотинка на дума - пример:
Коментар от 56 думи ще струва 50 стотинки (кръгло), коментар 108 думи - цена 1.00 лев.

Какво е нужно да направите, за да започнем работа по вашите проекти. Предоставяте ни сайтовете, върху които искате да се работи и при желание точни страници от тях с вашите изисквания (те се свеждат до общи насоки и тактика за целия сайт). Заявявате бройките и точната дължина на текстовете.

Заплащане на услугата с PayPal, банков превод, пощенски запис, чрез Еконт (с пощенски гълъби също може, ако разполагате с такива :) ).
 

Горе