SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам преводи от и на английски език!

lilito

New member
Здравейте,

Занимавам се с преводи от и на английски език, вече повече от десет години. От моя страна мога да предложа коректност, персонално отношение към възложения проект, както и качествено изпълнение, изразено във внимание към детайлите от гледна точка на граматика и пунктуация.
Мога да се справя и със специализирани преводи – оптимизация, психология, медицина, счетоводство, риболов, агрохимични препарати, технологии и други.

Цените, на които работя, са следните:
Превод от английски на български език – 6 лв. за преводаческа страница от 1800 символа, със спейсовете.
Превод от български на английски език – 7 лв. за преводаческа страница от 1800 символа, със спейсовете.

Занимавам се също така и с преразказване на статии от английски на английски, и от български на български, като процентът уникалност се проверява със съответна програма.

Цената за перифразиране на английски език е минимум 0.01 ст. на дума, като за по-специфична тематика, цената е по договаряне.

Перифразиране на тест на български език – 500 думи – 4 лв.

Също така пиша и авторски статии на двата езика.


За потребители от форума с висок iTrader, както и за по-голямо количество (минимум 10 страници) – отстъпка 10% от цената.

За по-обемни проекти, може да се договори допълнителна отстъпка.

За експресни поръчки (в зависимост от количеството, което е необходимо да бъде готово в рамките на 12 или 24 часа), цената е по договорка, съответно завишена от гореспоменатите цени.

Приемам запитвания и за превод на немски и турски език. Работя с две колежки, които нямат възможност да използват форума, но може да ми пишете, ако се интересувате от превод и на тези два езика.

При поръчка на превод от 10 страници, или на 10 статии – избирате 11-та статия, която ще преведа безплатно.


Може да се свържете с мен на лично съобщение, или на имейл liliq_dimitrova_@abv.bg
 
Забравих да добавя, че правя и преводи на ВИДЕО файлове, ако има нужда.
 
Привет отново на всички колеги. Тъй като към края на другата седмица приключвам с поетите поръчки, се надявам да има желаещи да работим върху нови проекти! Обаждам се предварително, за да може спокойно да се обсъдят и коментират нещата!

Усмихнат ден от мен!
 
Търсим некой да преведе Robert Burns' "Comin Thro' The Rye"[sic] lyrics по-читаво, че тоя Владимир Свинтила нещо се е изплескал в свръхсвободни съчинения от това през 1950-а :D

Any takers ?
 
За сметка на това на Валери Петров Shakespeare's Sonnets са що-годе читави, въпреки че и там мое се пооправи леко :D
 
Още една услуга добавям - правя и субтитри към филми, клипове и т.н. :)
 

Горе