SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с Adsense

Cyrix

New member
Здравейте, събрах първите си 70евро от адсенс и вчера радостен отивам до офиса на Western Union да си получа парите ,но .... греда. Оказа се че имената ми са разменени презиме/фамилия. Отказаха да ми платят и ми казаха че трябва да си редактирам подредбата на имената.Прибрах се редактирах ги и сега кога ще мога да си получа парите?Незнам дали го обясних добре ,но ще се радвам ако някой може да помогне ,защото след като редактирах профила си ми пише че плащанията ми са задържани?
 
Последно редактирано:
Re: Проблем с Adsense

Аз имах същият проблем преди време...няма значение сега дали си коригирал имената, нямаш шанс при това плащане да си получиш парите. Направи какво ти каза bgkulinar. Аз така няправих и при следващото плащане всичко си беше ОК.
 
Re: Проблем с Adsense

Може да прозвучи тъпо ,но как да го откажа?
Проблемът е в адсенс превода на БГ - пише ясно Име ,Фамилия , Презиме -> Така и съм ги въвел и са излязли наобратно Фамилия , Презиме
 
Последно редактирано:

Горе