SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промоционален пакет Magento+OpenERP+интеграция+VPS+SSL+bg домейн...

vassy

New member
Уважаеми колеги, предлагам на вашето внимание промоционален пакет за електронна търговия - "Премиум".
Пакета е предназначен за хора или организации развиващи електронна търговия в големи обеми и/или с много доставчици, складове и продукти или такива, които имат намерение да започнат бързо такъв бизнес.

Пакета включва:

  • Magento 1.7 с конфигурация и готов шаблон по избор, настроен и пригоден за нуждите ви и качване от нас на до 100 продукта или комбинации
  • OpenERP 7.0 конфигуриран за вашата фирма, складове, доставчици, клиенти, покупки, продажби...
  • Пълна интеграция по между им
  • VPS с 4 ядра, 2GB RAM, 2GB swap, 100GB HDD, 2TB изходящ трафик на месец, конфигуриран за нуждите ви, с инсталиран контролен панел, root shell достъп и SSH, локация в Амстердам (NL)
  • Домейн .bg
  • SSL сертификат (Domain validation)
  • 1 месец адмистриране
  • 20 часа обучение и/или техническа помощ
Пакета "Премиум" е с валидност 1 година, като всички регистрации при трети страни са на ваше име, т.е. имате пълен контрол над всичко. Промоционалната цена е 2998 лв. За всички членове на форума специална цена - само 2399 лв. (още -20%) и е валидна до 06.01.2014г. Възможните локации на VPS освен Амстердам са Los Angeles (CA), US или New York (NY), US. Възможен е още един IP адрес и разбира се и друг TLD (не .bg). Внедряването на OpenERP e само за електронната търговия и интеграцията. Възможно е пълно внедряване, включително POS за офлаин търговия в търговски обекти, но е предмет на допълнително договаряне.

Ако имате допълнителни въпроси, моля пишете в темата, на support [at] openerp.bg или на ЛС! Весели празници и успешен бизнес!
 
Последно редактирано:
За: Промоционален пакет Magento+OpenERP+интеграция+VPS+SSL+bg домейн...

За: Промоционален пакет Magento+OpenERP+интеграция+VPS+SSL+bg домейн...

VPS-е напълно конфигуриран, при нужда можете да качите и други сайтове. Собствен DNS сървър (BIND9) при необходимост.
 
Нов модул за dropshipping. Възможно е интегрирането на OpenERP и с Prestashop.

ВАЖНО: Поради засиления интерес в последните дни на януари, удължаваме офертата до 28.02.2014 г.
 

Горе