SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Публикувам 10 ваши уникални статии в мой блог

ivo94

Active member
Публикувам 10 ваши уникални статии в мой блог http://icothink.blogspot.com , който е с PR3 и с до два линка в статията към ваш сайт. Позволено е една статия на човек (сайт) за да може повече хора да се възползват от услугата. Статията трябва да е с поне 250-300 думи. За по-добър ефект може да добавите линка с публикуваната статия в някои социалки. За връзка ЛС
 
Последно редактирано:
Re: Публикувам 10 ваши уникални статии в мой блог

Ако е безплатно искам да си запазя едно място. Като е готова статията ще ти кажа :). Предполагам тематиката няма значение, щом не си писал.
Статията или линковете в нея няма да бъдат премахнати след време нали? И ще са без nofollow?
 
Последно редактирано:
Re: Публикувам 10 ваши уникални статии в мой блог

Имах предвид точно човек ако не съм уточнил правилно. Ще ти пиша е-майла си на ЛС. Остават осем свободни места за статии.
 
Последно редактирано:
Re: Публикувам 10 ваши уникални статии в мой блог

и аз искам да запазя едно място. Гледам, че няма строго определена тематика. Ако има свободно място, до ден-два ще е готова статията.
 

Горе