SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Резултати в Г+

DrSlavov

New member
Здравейте!
Преди да задам въпроса си искам да спомена, че съм доста бос в областта на SEO, уеб дизайн и т.н, а и не ми е работа.
От известно време имам фирмен уеб сайт, който добавих в Г+ и Г фор бизнес плейсес. При търсене излиза на първа позиция в резултатите на Г+, но над него има 3-4 уеб сайта, които не са от резултатите на Г+. Въпросът ми е... може ли моя уеб сайт да мине още по-нагоре и какво трябва да направя за това. Дали ако пиша статии, и давам линк към Г+ страницата ще има ефект? Отново се извинявам, за може би глупавия въпрос.
Поздрави.
 
Re: Резултати в Г+

Така написано нищо не разбрах :)

Имаш сайт (www.example.com), на който си направил фирмена страница в Google+. Дотук добре.

При търсене излиза на първа позиция в резултатите на Г+, но над него има 3-4 уеб сайта, които не са от резултатите на Г+.

Добре, как ще ти излиза първи в резултатите, а над него ще има други резултати? Тук нещо не схванах.

Къде търсиш? В търсачката на google + или в основната търсачка на google? И кое ти излиза - сайта или страницата в google+ ?

Въпросът ми е... може ли моя уеб сайт да мине още по-нагоре и какво трябва да направя за това.

Всичко може, стига да знаеш как. Магическо копче няма, заклинание също няма. Зависи от 200 различни неща.

Питаш за статии. Зависи какви са статиите, уникални ли са, интересни ли са, имат ли добавена стойност? Зависи къде ще ги публикуваш - в директории за статии рискуваш, за мен са мъртвилка, може само негативи да ти донесат. Ако потърсиш релевантни сайтове или създадеш такива, това вече е друго. Зависи и как ще ги публикуваш - наведнъж със самосвала или лека - полека. Тоест, тук и времето има значение.

Но основно зависи от самия сайт или страницата в google +. Извинявай, но не разбрах кое точно от тях оптимизираш.

Зависи от това какво е съдържанието на сайта ти - полезно ли е за хората, предлага ли нещо, което конкурентите ти не предлагат, има ли добавена стойност, социални сигнали?

За on-page, on-site структура не мога да ти дам съвет, тъй като не си показал какво точно оптимизираш.
 

Горе