SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Скука и промоция

holandeca

New member
Здравейте. Искам да направя някакъв сайт който да се хареса на потребителите. Мислил съм за онлайн игра, но сякаш няма да мога да се справя, защото само с php и css няма да стане. Мислил съм и за e-mail клиент, който ще използва някой готов engine, но пък и да се развие ще трябват доста пари за сървъри и поддръжка. Правил съм доста сайтове, но само 1 от тях - локален сайт за запознанства има горе-долу развитие. За домейна ще се възползвам от промоцията от NameCheap.com. Хостинг имам. Така, че остава само идеята и реализацията. Очаквам предложенията ви :)
 
За: Скука и промоция

За: Скука и промоция

Таргет аудитория поне задай... По-лесно ще е да се измисли нещо интересно. :-]

Имам няколко проекта, които няма да реализирам близките години, а бих се радвал да ги видя в действие - мога да ти предотстъпя някой от тях. ;-)
 
За: Скука и промоция

За: Скука и промоция

Тийн може би. Пиши ми ЛС с проектите ти и ще ти отговоря по-точно.
 

Горе