SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Текстове .

trips

New member
Здравейте,
Предлагам написване на текстове.
Темите по които обичам да пиша са: филми, услуги ( независимо от естеството), здраве, козметика, запознанства, чалга( повечето ми текстове на тази тема са леко негативни), човешки отношения .
По всички останали теми също бих писал добре , ако не се изискват текстове подобни на този :
Възможно е, ползвайки ускорител като LHC на CERN, една частица да бъде ускорена до скорост почти колкото тази на светлината. Ако частица с такава скорост се удари в плътна стена, това ще генерира температури от порядъка на 10 000 милиарда °С. При тези екстремни условия освободената енергия се превръща в материя. Подобно на монетен двор, където се правят монети по стандарт, така и природата позволява на енергията да се превръща в точно определен вид материя, с определени свойства. Формите на материя са аналогични на частиците, от които най-значими в ежедневието ни са протоните, електроните и неутроните. Тяхните свойства като маса, заряд, начин на взаимодействие с други частици са точно дефинирани.
Пиша само на български!
Не копирам, не превеждам от други езици, мога да пренаписвам, по желание на клиента! :)
Мога да дам, лек акцент на основните думи, за които желаете да бъде написан текста.
Цена на услуга 1:
300 думи - 4лв.
400 думи - 5лв.
Отстъпки за количества:
При поръчка на 5 статии от 300 думи - една безплатна
При поръчка на 4 статии от 400 думи - една безплатна
Допълнително стимулиране ( бонуси ) :)
За редовни клиенти с поръчки над 10 статии, безплатно ревю на 1 сайт ТУК
За връзка:
Лини или на trips1(@)abv.bg

Като за начало предлагам два безплатни текста , срещу ревю в темата. Няма условия за хората, които ще се класират, достатъчно е да напишат само в каква насока желаят да се пише :) Първите двама писали в тази тема, взимат ревютата :)
 
Последно редактирано:
Re: Текстове .

Искам да се възползвам от услугата, но мисля че трябва да се уточни в темата начините на плащане? Какви видове плащания се приемат и как става заплащането - авансово или след приключване на работата? Някой линк към вече написани статии?
 
За: Re: Текстове .

За: Re: Текстове .

И аз си мислех да ги напиша, но исках първо да минат ревютата, за да видя отзиви и дали ще се хареса начина на писане и тнт :)
Начини на плащане: Epay , PayPal
 
Последно редактирано:
За: Текстове .

За: Текстове .

И аз искам! Едно такова :D
Моля, пиши на лс. Ще се радвам, ако мога и да видя, вече писани от теб статии.
Имаш ЛС, но не съм сигурен дали се получават тези съобщения, защото никой не ми е отговорил за сега :) Ако искаш ползвай email , който е посочен, за да поговорим малко :)
 
За: Текстове .

За: Текстове .

Благодаря на trips за бързо и професионално свършената работа. Предвид кратките срокове и спецификата на материята се справи чудесно!
 
За: Текстове .

За: Текстове .

Благодаря на trips за бързо и професионално свършената работа. Предвид кратките срокове и спецификата на материята се справи чудесно!
Благодаря за обективното мнение :)
 
Re: Текстове .

Аз също съм един от възползвалите се от безплатните статии. Беше предадена изключително бързо. Смислово е на добро ниво, граматически има нужда от малко корекции (предполагам заради бързото предаване).
Надявам се приемаш градивна критика :)
 
Re: Текстове .

Възползвах се от услугата, мисля че за цената качеството е ОК. Има малко граматически пропуски, но не е болка за умиране.
Ето тук можете да видите една статия и да се ориентирате за качеството.
 
За: Re: Текстове .

За: Re: Текстове .

Готов пакет от три текста!!!
Тема: Запознанства
Размер: 350+ думи всеки текст
Цена:10лв.
krai.jpgnespodelenalubov.JPGparvasre6a.jpg
 

Горе