SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ще се радвам да чуя вашите мнения и препоръки.

rodot

New member
Здравейте,
управител съм на Алпмастер ООД - алпинисти. През последните 3 месеца работя върху сайта на фирмата, съдържанието в него, дизайн и SEO. Целта ми е посетителите на сайта да бъдат максимално информирани относно монтажните, ремонтни и възстановителни дейности изпълнявани от промишлени алпинисти, както и да покажа възможностите и предимствата на въжения достъп за изпълнение на ремонти на труднодостъпни места.
Бих искал да чуя вашите мнения и препоръки за дизайна, навигацията и SEO на сайта от горния линк. Нося както на пиене:), така и на критика.
Поздрави!
Тодор Зъбов
alpinisti_alpmaster_ood1-150x150.jpg
 
Re: Ще се радвам да чуя вашите мнения и препорък

Re: Ще се радвам да чуя вашите мнения и препорък

Аз единственото, което мога да препоръчам е всички категории в сайта да са на кирилица. "Ефективни решения от алпинисти" бих ги сложил на един ред, а върху тях "Алпмастер – алпинисти" да е еднакво широко с долното.
А къде е бутона търсене?

Иначе сайта е е много приятен.
 
Кои ключови думи таргетираш ?
Търсенето по "алпинисти" (гледам title-a и съдържанието на главната страница и оставам с впечатление, че това ти е акцента) дали е насочено към твоята комерсиалната ниша ?

Ето примерно какво изкара keyword tool-a на adwords за "related" търсения на "алпинисти":

 
Re: Ще се радвам да чуя вашите мнения и препорък

Re: Ще се радвам да чуя вашите мнения и препорък

Добре дошъл във форума.

На бързо няколко неща, които аз бих променил:
- sitemap - бих го сложил в долната част на сайта
- календара - бих го махнал / не виждам смисъл от него /
- търсене полето - бих го махнал. Навигацията ти е добра / има я на две места / и няма нужда от този сърч
- "Последни новини" - може би е добре да бъде Последни проекти, изпълнени поръчки, или нещо от този тип / "новни" е малко новинарско :) /
- Клиентите търсят информация за цени на услугите. Не е лоша идея да добавиш една форма за запитване ако не искаш да обявяваш цени на сайта. Например аз сега търся цени за дограма и формите за запитване / някои са си баш калкулатори / са много полезни.

Хайде успех :)
 

Горе