SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

:) Защо да не е решение - или спираш функцията и форума работи, или я оставяш и форума не работи. Като имаш съмнения сменяш хостинга. Щом продължава да прави проблем вземаш VPS. Ако и там прави проблем сменяш платформата. В 99% от случаите, в които аз съм виждал тази грешка, тя е породена от голям брой записи в таблицата sessions и бавни mysql заявки в нея. Сайтовете просто минават на VPS. Не разбирам каква е ползвата от whois.arin.net - освен IP-то искаш да видиш и държата, града, хостнейма, пола, колко косъма на главата има потребителя? Никога не съм го разбирал, дори на този форум не е активна такава опция.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Гледах я и няколко пъти изчиствах. При 300@ потребители, от които 10 онлайн не вярвам, да не издържа плана. Ако трябва да сменя платформата, това го оценявам на смяна на името на сайта, езика, домейна и т.н. Ако вие смените платформата тук, на мен и на още 1000 потребители ще им е лесно, но при положение, че има потребители в интернет, които им е доста трудно да работят с потребителски платформи, няма как да се седне и един по един да се учат. Първо ще се откажат и след това, ще изчезнат. Същото е да седна и да ремонтирам кошери. Нито разбирам от това нито съм виждал как става.

Бавните заявки, няма как да ги определя, тъй като не съм наясно с управлението им.

-- аз за това търсих някой да инсталира пробен, за да не е свързано с външна услуга, но явно няма кой да се разправя
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Който и да инсталира начисто платформата теста няма да е показателен. Как да емулира 300 потребители и част от тях онлайн? Не вярвам да има особенна полза от хостинга да ти предоставят бавните заявки, защото тогава ще изпаднеш в ситуация да търсиш програмист за да ги оптимизира или да разбере евентуално защо се бавят.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Тогава как трябва да бъде обяснено - фреш инсталация на форум с 1 потребител, 1 мнение и същата грешка. Само, че качен в друга директория. Поне хоста да имах възможност да избера. За това питам, един да предложи в СХ, в Хост.бг, в Хостбългария или и аз не знам къде. Удрям го на молби, не става. Ще се обаждам утре на някой стар познат, ако има акаунт да сподели едни 5 мин.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Прати един email адрес на лично и ще ти дам тестов акаунт за 24 часа.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Качвай да видим какво е положението, не прави нова инсталация искам копие на твоя форум за да видим базата данни.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Търся някой с акаунт в ICN.bg да сподели няколко мн. време за тест на новоинсталиран форум. Ще бъда благодарен. Явно нещата отиват на местене на хост, тъй като все още проблема не е решен. Пишете ми лс. ако искате да ми помогнете.
:)
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Кажи каква е била грешката и как се оправи, че да може темата да е полезна и за други хора с подобен проблем, които след време биха попаднали тук. Идеята на форума не е да се решават само твоите терзания, а написаното да е полезно за максимален брой хора.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Нямам нищо против да кажа. Първо Честита 2013 год. Услугата Кой е на линия е външна за форума и ползва данни от външни източници. Единият е arin.net и другия ripe.net. Те същевременно работят на порт :43 и порт :80. За мен най-вероятно тези портове не достигаха до мен или бяха ограничени. Защото в последните тестове, започна да пропуска информация, но вече беше късно. Целия сайт, БД на форума и файловете ги прехвърлих в СуперХостинг. Прехвърлянето и насройката ми отне около 1 час. Сега разбрах, каква е разликата, която не съм имал 6 години. И сега работи.
 
За: грешка в phpbb3

За: грешка в phpbb3

Целия сайт, БД на форума и файловете ги прехвърлих в СуперХостинг.
Определено си направил много добър избор на хостинг. :D
 

Горе