SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

тежест на ключови думи в името на домейн

lubo777

New member
Всички знаят колко силен и положителен е тласъка за класирането на даден сайт по дадена ключова дума в serp-а, когато ключовата дума влиза в името на домейна на сайта.

За целта много колеги регистрират директно домейни на основни или сателитни сайтове на кирилица, други следят стриктно правилата за транслитерация в г. и регистрират домейни на "шльокавица", други регистрират масово домейни и от двата вида. :)

Е според Мат Кътс вече със сигурност тежеста на ключовите думи в името на домейна ще бъде значително намалено, поне до толкова, че да се изравняват малко повече шансовете и на домейните без ключови думи.
http://www.youtube.com/watch?v=rAWFv43qubI

Факт е обаче, че от много време от г. дават точно това обещание (в следствие на многото възражения за ракетното изстрелване на домейни с кл. думи).
Ще видим дали този път скоро нещата ще се променят наистина.

Вие какво мислите?
 

Горе