Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Афилиейт кампания на SILA.BG в мрежата на Affiliateforme

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Афилиейт кампания на SILA.BG в мрежата на Affiliateforme

  SILABG.COM е най-големият онлайн магазин за хранителни добавки, фитнес аксесоари и спортни облекла на едро и дребно в България. От създаването си през 2007 година до днес, той се превърна в лидер на пазара с предлаганите от него над 15 000 продукта на водещите световни марки в тази област. Към момента, фирмата разполага с един електронен и три физически магазина, като освен в страната, развива своята дейност в Румъния и Гърция.


  Разнообразието от продукти на всички водещи марки, атрактивните цени и многобройните промоции, създадени спрямо нуждите на всеки клиент, перфектното обслужване и бързата доставка са само част от причините хиляди активни спортисти да се доверят на SILA BG всеки ден.


  Особено атрактивни са разнообразните отстъпки, като:
  - Промоционални купони;
  - „Златна карта“;
  - Ежегодни празнични промоции и промо стакове;
  - Програма „Лоялен клиент“ – набиране на промо точки;
  - Безплатна доставка до 24 часа в цялата страна;
  - Подаръци към всяка поръчка;

  Чрез тях SILA BG спечели хиляди свои постоянни клиенти и подръжници. Всъщност това е и идеална възможност за всички афилиейти, които решат да се включат в нашата кампания, с помощта на която могат да увеличат своите печалби.


  Доказателство за професионализма на SILABG.COM са успешно приключените над 80 000 поръчки до момента към крайни клиенти от страната и чужбина. За физическите магазини е обичай да работят 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Консултантите са в готовност да отговорят на запитванията на всеки, както на място, така и в интернет или по телефона.

  Електронният магазин SILABG.COM е структуриран така че, достъпа до информация за предлаганите марки и продукти е много лесен и удобен.


  Заедно с електронния магазин, SILABG.COM поддържа и собствено електронно издание media.silabg.com - голям информационен портал за хранителни добавки, фитнес и здравословен начин на живот. Съдържанието на медията се обновява всеки ден и включва новини, специализирани статии и уникални интервюта.

  За по-подробна информация можете да се свържете с тях, на сайта www.sila.bg или да посетите тяхната Facebook страница.

  Кампанията в Affiliateforme:
  Афилиейт кампанията на SILA.BG е с 10% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 30 дни.

  За повече подробности, моля свържете се с нас.

  Кампанията е стартирана декември 2013 година!
  Последна редакция от cloxy; 05-02-2014, 05:03 PM.
Изчакайте...
X