SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на SILA.BG в мрежата на Affiliateforme

SILABG.COM е най-големият онлайн магазин за хранителни добавки, фитнес аксесоари и спортни облекла на едро и дребно в България. От създаването си през 2007 година до днес, той се превърна в лидер на пазара с предлаганите от него над 15 000 продукта на водещите световни марки в тази област. Към момента, фирмата разполага с един електронен и три физически магазина, като освен в страната, развива своята дейност в Румъния и Гърция.


Разнообразието от продукти на всички водещи марки, атрактивните цени и многобройните промоции, създадени спрямо нуждите на всеки клиент, перфектното обслужване и бързата доставка са само част от причините хиляди активни спортисти да се доверят на SILA BG всеки ден.


Особено атрактивни са разнообразните отстъпки, като:
- Промоционални купони;
- „Златна карта“;
- Ежегодни празнични промоции и промо стакове;
- Програма „Лоялен клиент“ – набиране на промо точки;
- Безплатна доставка до 24 часа в цялата страна;
- Подаръци към всяка поръчка;

Чрез тях SILA BG спечели хиляди свои постоянни клиенти и подръжници. Всъщност това е и идеална възможност за всички афилиейти, които решат да се включат в нашата кампания, с помощта на която могат да увеличат своите печалби.


Доказателство за професионализма на SILABG.COM са успешно приключените над 80 000 поръчки до момента към крайни клиенти от страната и чужбина. За физическите магазини е обичай да работят 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Консултантите са в готовност да отговорят на запитванията на всеки, както на място, така и в интернет или по телефона.

Електронният магазин SILABG.COM е структуриран така че, достъпа до информация за предлаганите марки и продукти е много лесен и удобен.


Заедно с електронния магазин, SILABG.COM поддържа и собствено електронно издание media.silabg.com - голям информационен портал за хранителни добавки, фитнес и здравословен начин на живот. Съдържанието на медията се обновява всеки ден и включва новини, специализирани статии и уникални интервюта.

За по-подробна информация можете да се свържете с тях, на сайта www.sila.bg или да посетите тяхната Facebook страница.

Кампанията в Affiliateforme:
Афилиейт кампанията на SILA.BG е с 10% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 30 дни.

За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията е стартирана декември 2013 година!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе