SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Против домейните на кирилица

Re: Против домейните на кирилица

domain.бг няма, няма да има и не може и да има - изискването за "бързата писта" е съответният домейн да се изписва единствено с азбуката на държавата му. Т.е. никаква латиница не може да има в .бг

Всъщност, в процедурата няма изобщо подобно изискване!
 
Re: Против домейните на кирилица

Всъщност, в процедурата няма изобщо подобно изискване!

Пак ли сме чели различни процедури?

Реално си прав - ICANN поставя изискванията за след "точката". Преди нея е работа на регистъра.

Но това е малко като с плащането на 26000$ - хем не е задължително, хем се очаква регистърът да не разрешава други азбуки.
 
Re: Против домейните на кирилица

Ти вярваш, че някой го прави за идеята това с тези домейни?
Аз не!!!

Ето и някой удачни примери за разграбване:
фейсбук.net
туитър.com
туитър.net
миньоро.com
павликени.net
мале.com
кока-кола.net
пепси.net
лимонада.com
бакалия.com
цска.net
ботев.com
уебмастър.com

:)
Дерзай народе :)

Пука ли му на някой? След като с такъв домейн най-много да си докараш съдебно дело... масово като се регва не се мисли за последствията, търговски марки и тн...
 
Re: Против домейните на кирилица

За минуса на Регия - цитира някакви статистики, но не казва от къде са и дали са представителна извадка или въобще какво са.
Аз статистики не цитирам, само факти и личното ми мнение. Ако някой не е съгласен с него да ми тегли минуси колкото иска, за това е репутацията.
Но да защитавате човек, който твърди нещо като факт, без да се позовава не каквото и да било, означава, че на акъл скоро едва ли ще минете 16 годишните.
 

Горе