SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ivo.apostolov
Реакции
354

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Здравейте,

  ако може да Ви помоля за малко помощ. На този линк който съм сложил http://i40.tinypic.com/2ynf1ac.jpg искам да сложа в менюто между думите НОВИНИ и ИМОТИ бутона ОБЯВИ който да прехвърля към дръг сайт, примерно imetonasajta.com/obyavi. Гледах в менюто но не можах да се справя.Сайта е на wordpress.

  Ще Ви помоля ако е възможно да помогнете.

  Благодаря Ви предварително.
  Иво здравей,

  Постнах моето предложение от 230 лева публично, като за да спазя формално стъпката за наддаване, постнатото предложение е за 225 лева.

  Считам, че официално търга е приключил, понеже вече е 15:11, макар, че сървъра на webmasterbg.org маркира некоректно времето /час и минути/ на постване на всички съобщения с 1 час назад.

  Очаквам, като влезеш в сайта да ми пишеш, аз ще бъда на линия, да се разберем за плащането и прехвърлянето на домейна в моя акаунт в godaddy.com
  Иво здравей,

  Предлагам 230 лв за pochivki.info, платими веднага. Пиши ми лично съобщение, да се уговорим за начина на плащане и прехвърляне на домейна.

  Поздрави
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе