SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Смяна на хостинг и съдържание

fridge

Senior Member
Имам един сайт, който е първи в Google за ключовата си дума, но трябва да му сменя и хостинга, и цялото съдържание (новото ще е на същата тема, но няма да има нищо общо със старото).

Как ме съветвате да го направя - наведнъж или сега хостинга и след месец примерно съдържанието? Също и ако имате подобен опит или препоръки как Google да не се уплаши от глобалните промени ще се радвам много :)
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

bgkulinar това риторичен въпрос ли беше :Д

според мен съдържанието ако го сменяш и е във вид на статии няма ли да е по-добре :) да си пускаш новите статии да ги индексира и тогава постепенно да махаш старите :)
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

bgkulinar това риторичен въпрос ли беше :Д
Не. Ако запази старите индексирани УРЛ и им сложи ново съдържание, ще спечели повече, отколкото да чака индексиране на нови УРЛ.
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

дам явно се изказах не-подговен :) под урл помислих че го питаш съвсем друго нещо

иначе гоогле няма ли да се обърка като види съвсем нов текст на същите урл аз това имах в предвид , няма ли да изгуби индексиране заради едно такова объркане
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

Сайта в момента има само една начална страница с малко, но добре оптимизирано съдържание. В бъдеще на него ще има игрови сървър, затова трябва да сменя и хостинга. Понеже няма стари урл няма да има и смяна на адреси, само нови евентуално. Надявам се за Google да изглежда все едно развивам сайта... притеснява ме, че сега имам хубави изходящи линкове към силни сайтове по темата, които ще трябват да махна...
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

... притеснява ме, че сега имам хубави изходящи линкове към силни сайтове по темата, които ще трябват да махна...
Ако продаваш линкове с ПР, да се притесняваш, ама иначе...
 
Re: Смяна на хостинг и съдържание

Ами не знам как ще реагира Google, като махна изведнъж линковете... Пък ще трябва, понеже са към други игрови сървъри, тоест пряка конкуренция...

Ще послушам Cloxy за хостинга и се местя още сега :)
 

Горе