SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с phpBB

miraco

New member
Днес без да искам в админ панела на форума натиснах: Изчисти кеша
Изчиства всички свързани кеширани елементи.


И стила на админ панела изчезна, само текст и няла страница. Този проблем е само в админ панела, иначе външният вид на форума е ОК. Как да възтановя наново всичко. Форума е phpBB
 
Re: Проблем с phpBB

Псоледната версия ли позлзваш?



Не е последна , версията е 3.0.5...какво ли не пробвах, помагайте.
 
Re: Проблем с phpBB

Първо направи упдейт и после пак ще приказваме, после пак инстал на модовете.


Нищо не стана, ъпдейтнах го до последна версия и пак в админ пнела бяла страница и букви...все едно че там CSS не работи.
 
Re: Проблем с phpBB

За да не гадаем, направи бекъп на базата, инсталирай последната версия на форума наново и след това качи старата база и кажи как е положението.
 
Re: Проблем с phpBB

Как го оправи?

Ами изтрих всичко, база данни и файлове. После инсталирах наново нов форум и нова база данни и всичко беше наред, но като качих старите фаилове на новата база пак имаше проблем. Накрая качих новите файлове и старата база и сега форума е ОК. Така и не разбрах от къде е проблема.
 
Re: Проблем с phpBB

Ами явно старите файлове са давали проблем :). Само от любопитство, защо ти трябваше да качваш старите файлове.
 

Горе