SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

BidVertizer за Български сайтове

Re: BidVertizer за Български сайтове

Ще се самоцитирам:

За седемте дни, през които въртях рекламите на Bidvertiser, въпреки хилядите уникални посетители и десетките хиляди импресии регистрирах цели 5 клика и спечелих умопомрачаващите 26 цента. Като сравнение за сходен период от седем дни, в Adsense съм имал 150 кликвания по реклами и съответно в пъти по-голям приход.

Експеримента е правне преди месец и половина на два сайта.
 
Re: BidVertizer за Български сайтове

С тези фалшиви кликове - не става.
Те да не са малоумни, нали всеки с над 200 човека абонати в скайп ще пусне автоматично съобщение на всивчки да кликнат еди къде си и какво правиме?

Те си имат система по която разбират кога един клик е истински и кога не. От къде се влиза, какво се прави по сайта, колко време седи и чак тогава евентуално да се кликне и разбира се отчитат по някакъв техен алгуритъм дали клика в случая е истински.

Че какво им е фалшивото на кликовете - от различни ІР адреси, нито един не повтаря реклама и са правени през интервали от време. Дори Гугъл няма система, която да може да разбере, че съм се обадил на някого по телефона и съм го накарал да клика. Много криминалета гледаш.

Просто си мисля, че системата им не е достатъчно чувствителна и губи информация поради разстоянията или нещо подобно. Сайтът им се отваря бавно и сигурно и затова губи кликове. Наслагал съм бутони за зарибяване на реферери като рекламодатели или разпространители и от тях имам реализирани повече кликове до момента. Само още няма регистрации, за да видя дали ще плащат както обещават.

Илиев, трябва ли да разбирам, че ме съветваш да ги махна? И аз започвам да си го мисля...

Благодаря за казаното дотук, очаквам и други мнения.
 
Последно редактирано:
Re: BidVertizer за Български сайтове

Ще се самоцитирам:



Експеримента е правне преди месец и половина на два сайта.

Прав е Илиев - тези не стават дори за чеп за кацата със зеле. Зарязах ги за една седмица и съм доволен. Те и поддръжка нямат - от каквото и да се оплачеш, получаваш едно автоматично генерирано съобщение, че екипът ще го оправи и то си стои, докато си жив... :D
 

Горе