SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Колко струва този домейн?

Re: Колко струва този домейн?

Трябваше преди година да го пуснеш/продадеш. Според мен вече е яко късно
 
Re: Колко струва този домейн?

Ама много късно е...то след седмица започва световното. Ами и доста дългичък е този домейн, та да му търсиш хубави пари. Но все пак успех...за всеки влак си има пътници.;)
 
Последно редактирано:
Re: Колко струва този домейн?

ще имаш доста ядове с него, ако тръгнеш да го продаваш. FIFA са много чувствителни на брандинг и имената FIFA, FIFA World Cup са запазена марка на ФИФА и като нищо ще ти го вземат, ако разберат :)
 
Re: Колко струва този домейн?

Благодаря за инфото, явно съм изтървал влака. Ще сложа един RSS агрегатор да върти новини и ще търся $$$ от реклами.
А за марката - освен да се моля друго не виждам какво мога да направя :) интересно ми е дали регистрират и годините на провеждане като марка 2006,2010,2014 ? т.е FIFA World Cup 2006 и 2010 различни марки ли са?
 
Re: Колко струва този домейн?

Не е нужно да има годината в марката, за да ти взема домейна за злоупотреба с търговска марка.
 
Re: Колко струва този домейн?

Еми те са чувствителни, ако въобще има fifa или world cup в домейна, ако не се лъжа... наскоро бях гледал някъде коментари относно друга известна марка F1 и как са взели домейна на Българско списание, както и са ги принудили да си сменят името, само защото в него имало именно f1 в името и домейна съответно, а не плащали за правото да ползват въпросното F1.
 

Горе