SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

RSS за страници във FB

Последно редактирано:
Re: RSS за страници във FB

Бихте ли пояснили какво ще ни помага това? :)

Най-простата употреба е следната: правиш си един WordPress блог на тема Martial Arts - връзваш RSS аграгатора му за всички Face Book Martial Arts фенстраници и така автоматично получаваш самообновяващ се с ново съдържание сайт. Върти се един cronjob на всеки кръгъл час, който да прочита всички RSS канали на добавените фен страници и да поства новото съдържание във блога ти. Налинкваш блога откъдето се сетиш като директория или социалка, ping-ваш Google на всеки 59 мин да дойде да индексира новото съдържание... общо взето схвана картинката. Начин да попълваш сайта със съдржание автоматично. SEO-тата ще ти обяснят как да извлечеш ползва от това. Еди е цар на този тип съдържание :)
 
Re: RSS за страници във FB

А сигурен ли си, че е от Face Book - лога за грешките какво казва? Като се опиташ да достъпиш RSS фийд на FB от сървъра си какво ти връща като отговор? Пробвай с curl.
 

Горе