SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WordPress vs Blogger

mitiozo

New member
Не намерих подобна тема.

Кое според вас е по-добро?
Какви са плюсовете и минусите на двете?
Вие кое ползвате?

Темата може да стане и като галерия с страниците/блоговете които имаме.
 
Re: WordPress vs Blogger

Блогър, тия от уърдпрес са парноични - нямаш право да правиш нищо и да слагаш реклами също, бахти тъпотията. Еми сателитен блог на техния сайт за какво друго да си правя... като не можеш да изкарваш нищо от него за какво да го развиваш???

В много редки случаи WordPress ми върши работа.
 
Re: WordPress vs Blogger

Аз лично предпочитам blogger. Има много повече възможности, като ти блокират акаунта, лесно можеш да мрънкаш, че си наказан несправедливо, можеш да си слагаш adsense и каквото още ти скимне. Лесно се мести на собствен домейн и тн
 
Re: WordPress vs Blogger

Еми сателитен блог на техния сайт за какво друго да си правя... като не можеш да изкарваш нищо от него за какво да го развиваш???.
Наскоро ми затриха 10-тина сателита, но ти си пише че е "незаконно" :).
 
Re: WordPress vs Blogger

avas, зависи какво ти трябва. Въпроса е че на мен в 90% от случаите ми трябва друго, написал съм го. В редки случаи ползвам Wordpress.

Какво е това и на какво прилича - не мога да си променям шаблона, не мога да си кача плъгин и то за едни от честите случаи.
 
Re: WordPress vs Blogger

Значи си правите сатилитки, имате ли някакво впечатление за блогер, че не се класира толкова добре както нормален домейн? Аз от 150 лика никаква файда не видях, като слагам постоянно теми върви все нагоре. В дург сайт с мой домейн със 60 лика видях голяма разлика, а в блогер, просто не мърда като голям камък. 2-та сайта са с корено различна тематика, но видях сайтове с 2 пъти по-малко линкове за 2 месеца да са там където мо я е след 6. Има представа къде и как се слагат линкове и съм на 90% убеден че блогер не се класира с линкове, както останалите сайтове. Още няколко месеца ще го трябва и мисля да го пренасоявам.
Има ли някой на моето мнение?:D
 

Горе