SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

BullBlogger

С рогите напред
Предполагам част от вас използват и paypal и webmoney. Има ли някакъв легален начин да обменя/прехвъря долари от пейпал в уебмъни. Знам, че по принцип такъв род замени не са желателни да не казвам са си забранени от общите условия. От друга страна в момента съм в идиотската ситуация да имам пари в пейпал, да ми трябват в уебмъни и да се чудя какво да правя.

Не искам да правя социални експерименти по форумите и да обменям с непознати. Не искам и да занимавам познати и хора от webmasterbg, на които вярвам, защото е досадно за тях, а и сумата не е чак толкова малка.

Имам една промоционална тема в пазар и благодаря на всички отзовали се, но в случая необходимите средства са няколко пъти повече и ми трябват възможно най-бързо.

Моля, за съвет.

Благодаря!
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

Боьшое спосибо, но обмен валюты пейпал - вебмони нет

или поне аз не открих такова, което да работи. На две-три места има но или линкът не е активен или си пише, че в момента услугата не се извършва. Има един сайт при който работи но "доступны только для клиентов с рейтингом". Някакви другие друзя пък имат някакви джобни пари в резерва си и не ми стигат.

м др комисионите направо ми разбиха илюзиите за пазарна икономика - 12-14 процента ?!? Явно ще си използвам добрия стар уестърн юниън - за 600 долара хората ми искат скромните 54 долара комисиона, това си е направо подарък на фона на такъв пладнешки обир по сайтовете

Въпреки всичко, още веднъж ви благодаря за бързия и точен отговор и на двама ви (това, че не намерих това, което очаквах означава само, че съм имал грешни очаквания)
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

9% не е малък комисион, но в тук в България няма много алтернативи.

Ако се беше обадил преди 2 седмици, щях да ти разменя на по-нисък комисион, че точно бях в онези широчини.
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

Точно със същия проблем се сблъсквам и аз. Намерих няколко борси за обмяна PayPal (или кредитна карта) -> webmoney, обаче общото между тях (и май единствения вариант за осъществяване) е, че обработката на твоето плащане минава през една платежна система LiqPay (украинска май, иначе си е сигурна де). Проблемът е, че при плащане системата иска валидация - въвеждаш си номера на мобилния телефон в международен формат и ти пращат код със sms. Пробвах няколко пъти - въпросният sms така и не дойде ...

Код:
www.vinport.net
www.netexchange.ru
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

Kompota, накрая комисиона колко излиза или се разбира само след финалната черта?

ааа играта взе много да загрубява 12-14 процента малко ли са. То аз ще си ги занеса до Русия ако изскочи още някой разход :D
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

Kompota, накрая комисиона колко излиза или се разбира само след финалната черта?

Ами в едната борса комисионната излиза примерно 3%, ама аз така и не успях да докарам нещата дотам, че да видя крайния резултат.
 
Re: Има ли легален начин да обменя paypal за webmoney?

Има вариант, но не директно с пейпала, а с пейпала прехвърляш на картата си парите и с картата в webmoney.
Като подобно в пейпал, връзваш картата към сметката си в webmoney.
По-подробно тук, а тук, какви документи са необходими.
 

Горе