SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Wordpress plug-in за социална мрежа?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Искам да си направя една социална мрежа, но тези плигове и дригове са ми доста далечни и досадни. Запознат съм с Wordpress и знам че има някакви плъгини за превръщане на блога в социалка. Кажете някакъв такъв плъгин моля. Бих ползвал google, но не искам да попадна на някъв смотан и после да съжалявам.

Тоест това което трябва да има е нещо като thumbs up-ване на всеки пост, регистрация на потребители, подредба на постовете по тези thumbs up-ове, ако може и добавяне на RSS от потребители и синдикиране на съдържанието, но не е задължително последното.

Благодаря.
 
Re: Wordpress plug-in за социална мрежа?

Прегледах някои сайтове използващи този плъгин. Това прилича на баш социална мрежа. Но аз всъщност имах предвид буукмаркинг сайт. Като dao.bg примерно. Знам че е с drigg, искам нещо подобно, но на wordpress. С този buddypress може ли да стане това ако се настрое?
 
Re: Wordpress plug-in за социална мрежа?

Пробвах го този и като гледам не е това, което търся. Няма ли някой друг? Не мога да намеря в гугъл, излизат ми само плъгини за буукмаркване, гугъл не ме разбира :D
 

Горе