SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Дайте идеи за развитие :)

KOBRETI

New member
Здравейте, момчета и момичета :)

Бях се регистрирал перди няколко месеца, но явно съм изгубил следа на форума и преди няколко дни пак попаднах тук и вече смятам да поостана повече :)

Дайте малко идеи за един сайт. www.auto-kart.com

Историята е следната. Участвам в организацията на единствения любителски национален шампионат в БГ, който тку-що завърши 6-тия си сезон. Миналата година по това време се оказах с повечко свободно време и спретнах сайта, тъй като общо взето нямаше специализиран картинг сайт в БГ. С други думи - хоби... Пускат се новини почти ежедневно, доста от които са собствени. Пускам ги и по разни социалки, макар че не се престаравам. Новините излизат почти моментално на news.google.com - ако някой не го е правил, да казва и ще помагам :)

Нямам никакво намерение да продавам сайта или домейна (зависи от цената де :) ), така че идеята ми е с малко брийсторм да изскочат някои хубави идеи :)

От няколко месеца по думичката картинг съм на 1 място, потребителите са около 200 уникални средно на ден, импресиите към 2к. Приходите от адсенса са 4-5 евро, което е колкото да си плащам хостинга... Този месец трябва да ми пуснат първия WU за 70 евро...

Началото на годината съм замислил да ми правя редизайн нещо от типа на www.clubs1.bg - тези сменящи се новини ми допадат, мисля да вкарам и видео секция... Магазинът е малко занемарен, защото перкратих отношенията със сегашния доставчик на стоките, тъй като се свързах с тези, които му ги доставят на него :) И в момента тече малка реорганизация... За последния месец GWT твърди, че имам 33000 импресии и 2400 клика през търсачката. Линкове към сайта имам в 90-на други домейни

С други думи - ако ви хрумне нещо интересно, ако имате препоръки за сайта, сегашния дизайн или каквото и да е, не ме жалете :)

Ако пък някой иска да се включи и да кара картинг - да заповяда :) Обикаляме пистите в БГ и караме картовете под наем под формата на състезания, имаме си класиране, шампион, отбори и т.н. :) Може да се направи и отбор на форума на webmasterbg, примерно :) Имаме отстъпки от всички писти, така че излиза и по-тънко. А от тази година вече всички в шампионата, получават лиценз от федерацията по картинг :) С 2 думи - фън и адреналин :)
 
Последно редактирано:
Re: Дайте идеи за развитие :)

Оо за картинг ме брой когато идвате към Варна драсни един ред да се включа и аз от година не съм стъпвал на пистата, но съм фен :)
 
Re: Дайте идеи за развитие :)

Пламене, ти да видиш кобрети и ще кажеш същото за него, въпреки че едва ли е 120 килограма, ама по-скоро ще кажеш, че е за затвора, ама от тия американските със строг режим :p
 
Re: Дайте идеи за развитие :)

Просто нишата за търсене не е достатъчно популярна за да печелиш повече. Помисли за нещо като SMS вход или абонамент за новини, или за преглед на снимките, намери си репортери...
 
Re: Дайте идеи за развитие :)

Щом аз се качвам на картинг и не се разпада, значи корави ще да са :p
 

Горе