SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

faktura.bg на търг

bgkulinar

Меринджей
Продава се faktura.bg на търг. Първоначалната цена е 100 лева, стъпка - 50 лева, купи сега - 1000 лева.

Плащане по банков път или в брой. Първо плащате и после прехвърлям домейна. Издавам фактура (без ДДС)!

Край на търга 31. 10. 2010 г 12 часа на обяд по часовника на форума. Ако до 5 минути след последното наддаване няма друго такова в рамките на срока, търгът приключва. В противен случай се срокът се удължава с 5 минути. С други думи, ако някой бидне в 11.59, срокът се удължава до 12.04 и така до последния бид.
 
Re: faktura.bg на търг

Незащитен е, но справката в патентното и в агенцията по вписванията показва, че няма такова име. Има марка (e faktura), но за да претендира за арбитраж, трябва цитирам дословно:
11.3. Заявителят за АРБИТРИРАНЕ може да претендира заличаване на регистрацията на ДОМЕЙН само ако ИНТЕРНЕТ ИМЕТО на регистрирания ДОМЕЙН съвпада с пълното име, за което той има основание за ползване
За други основания не съм гледал (а няма и как да ги проверя), но са малко вероятни точно такива с името faktura.

Колкото до регистрация на Фактура ООД, то тогава основанието ще бъде с по-късен приоритет от този на домейна (в случая датата на регистрация). С други думи няма как да го вземе.

Предлагам да изнесем дискусиите за основанията в друга тема, защото това е пазар все пак.
 
Re: faktura.bg на търг

Ей, явно съм закъснял с 5 минути тук :) Кулинарю, кой е победителя?
nPoctak е победителят, защото първо си биднал след крайния срок, второ - стъпката беше 50 лв :).
 
Re: faktura.bg на търг

Аз и предния еи така на базик биднах за topobiavi.co и взех, че го спечелих, а дори още не сме го трансферирали :) ще взема да спра да участвам по разните му търгове :)
По принцип имам един приятел който има система за фактури и склад и мислех на него да оферирам домейна за 200лв :) Но ако не се навие и ти трябва можем и с теб да се разберем :)
 

Горе