SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

без ток

despart

New member
Сърфирам си тая вечер из мрежата шъткам си на ляво на дясно и поено време мишката ми замръзна на екрана шаш и паника, какво става, пак ли блокирах що ли. А днес си правих преинсталирания на компа, следват няколко бързи рестарта резултата си остава един и същ, тук вече ми подпори под лъжичката, викам си увиснах къде да търся мишка по това врем на денонощието :confused: обърнах мишката да видя дали свети отдолу ови не :mad: Най гадното в цялата история е това, че не се сещам че съм с безжична мишка, която за да работи трябва да и сложа батерии. След дълго чудене и туфкане се сещам че батериите са се изтощили ама къде батерии по това време, а познаете кои спаси положението никога не бихте се сетили. Да е жив и здрав сетния часовник горкия остана без батерии ама аз си има мишка :p Да не забравя утре да му купя бартери че виж пак остана без мишка по някое време на денонощието ;D
 
Re: без ток

Хахаха, пак бързо си се оправил. На мен и мишката и клавиатурата са ми безжични. Помня и аз колко време се чудех "къде отиде туй дето сега го написах" когато за пръв път трябваше да сменям батериите на клавиатурата :D Мишката преди да спре започва да накъсва, размазва курсора и като усетя такова нещо, направо слагам 2 батерии на зарядното
 
Re: без ток

Е ти пък :) Аз толкова години работя без мишка и пак си живея живота :)
Aбе, то и без GUI се живее, ама живот ли е това?
 
Re: без ток

И аз дълго време бях в такъв сет, но след няколко години стриктно следване Законите на Мърфи, реших да им сложа по едно парче кабел и грижите се намалиха с една идея! :)
 
Re: без ток

И аз дълго време бях в такъв сет, но след няколко години стриктно следване Законите на Мърфи, реших да им сложа по едно парче кабел и грижите се намалиха с една идея! :)

е много ясно :) кво му е лошо на кабела.
 
Re: без ток

Ами нищо но много дразни и е не удобен, и за мислех като теб но сега за нищо на света не бих си сменил безжичната мишка със жична :)

може, и така да е. аз в къщи съм на тракпоинт и тъчпад от 4 години.
в офиса със жица :)
 

Горе