SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Off: За SEO в офис+Инвестор

Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Т
А тебе не мога да те разбера защо на теб ти е (както ти се изразяваш) л...но мнението по всеки въпрос. Само да ти кажа, че Инвестор са единствената публична компания в БГ уеб (поне доколкото аз знам), а собствениците им са голяма чуждестранна компания и проблемите, за които говори Иво са по-скоро заради голямата бюрокрация а не затова, че са мутри или нещо подобно.

нещо напрегнат ми се виждаш. постоянно ми следиш мненията тук с цел да ме апострофираш как съм негативен. аре отпусни малко, а.

azsym :D

За разлика от теб аз не мога да кажа нищо за теб -просто не знам кой си, написах вече какво ми е мнението за всички анонимни по форумите.

Аз всеки ден съм си различен, но ако случайно се видим някъде ми напомни да черпя по едно за да ти оправя кофти впечатленията.


По темата: Какво му е лошото на сео-то в офис? По цял ден това правя :D

аз също не те знам кой си. не се познаваме лично. дадох ти съвет, с добро. това не означава, че ако се засечем няма да пием по едно.

За СЕОто: няма лошо да си в офис, има лошо какво ти се предлага като пари. В БГ май само това е проблема (хаха едва ли, ама айде). Но ще ми е много интересно колко ще е заплатата. Ако някой стигне до там да знае, и има желание, да сподели.
 
Re: Търсим SEO специалист

Re: Търсим SEO специалист

Само да ти кажа, че Инвестор са единствената публична компания в БГ уеб (поне доколкото аз знам), а собствениците им са голяма чуждестранна компания и проблемите, за които говори Иво са по-скоро заради голямата бюрокрация а не затова, че са мутри или нещо подобно.

Бъркаш се с нетинфо.
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Аз мисля, че е първата компания в бранша, която успя за супер кратко време да продаде свой акции на борсата. Едно успешно АД - при все това, тогава имаха май само старт и няколко други добри хрумки. А сега са са доста напред, може пък да се променят с отношението към СЕО специалиста си след като констатирате, че вече имат един провал.
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Нормалното е работодателя да търси определени качества, като обяви някаква ориентировъчна база. Моя опит показва че е по добре работодателя да си формулира оферта и да я предложи.

На работодателя не му трябва Пикасо да му прави визитките например, та да му плаща като за Пикасо. Също изобщо не го е еня с какво се занимаваш, че да наддава за красивите ти сини очи. Това, което го интересува е на каква реална цена може да получи услугите, както той си ги представя.

В този смисъл това, колко иска служителя има значение само и единствено доколко не е извън бюджета на работодателя. Много работодатели, ако поискаш по малко от това, което са предвидили пак ти го дават повече. Досега обаче не ми е известен служител, който отявлено се надценява да го е получил това с което се е изцепил.

Иначе тия фрилансерските приказки 'ама аз така бих казал' минават само на маса. Като цяло фирмите не гледат добре на кандидати фрилансери и често биха предпочели някой на някаква-далечно-свързана работа в конкурентна фирма пред някой вършил реално нещата като фрилансър. Конкретно в случая със SEO в офис би трябвало фрилансърите да са по добре приети, но бих имал резерви относно това също.
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Аз така и не си обясних какво ще прави това SEO в този офис?
Ще прави SEO или ще спами линкчета

кво толкова дискутирате
чак се скарахте. Давайте го по свежо :)
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Ако не се лъжа - трябва да попълва/редактира meta title, description и keywords.
Вероятно и да дава съвети за оптимизация, както и да прави репорти.

Последното ми се вижда излишно да се прави в тази фирма, но това си е лично мое мнение:)
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Обикновено все тия дето търсят работа и не ги взимат никъде, мрънкат колко зле са работодателите и обратно - тези дето наемат, все говорят как няма един свестен дето да работи качествено....е то зат'ва истината е някъде по средата. :)
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Ако не се лъжа - трябва да попълва/редактира meta title, description и keywords.

Че то това сео ли е?! :)
 
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Докато си говорим и ги обсъждаме те удариха в земята много хора опитващи се да се класират за израза "seo", включително и мен, хахаха :D :D :D

Google търсене за "seo" - втора страница и техния сайт rabota.bg.
 
Последно редактирано:
Re: Off: За SEO в офис+Инвестор

Ако стане така, това ще е доказателство за факта че по принцип новинарските сайтове се третират различно, а този сайт е с такъв статус.
 
бла бла

бла бла

Положението очевидно стана, както беше казал поетът: \"мълчи, позорно мълчи!\". Какво стана, Инвестор? Къде се скрихте, щом стана дума за сносни кинти? :)
 
Re: Търсим SEO специалист

Re: Търсим SEO специалист

И къде ги пише тея сносни кинти?
Аз виждам като цифри 600лв на предната страница като недостатъчни.

Като всички са добри СЕО-та, някой няма ли да сподели поне кое за него е прилична заплата и какви резултати е постигнал?
Аз например не съм СЕО, нямам СЕО блог и чета за оптимизация за спорта, тъй че нямам претенции, професията ми е друга.

Никой уважаващ себе си работодател няма да тръгне да спори по форумите.
Който иска кинти - отива на интервюта и ги получава (ако заслужава), а не лае тук. ;)
 
Re: Търсим SEO специалист

Re: Търсим SEO специалист

Истината е следната. SEO знанията не много разпространени, ограничен кръг хора се занимават с това. Този който е майстор работи или със собствени сайтове или оптимизира за други но сам си е шеф. Не знам какви пари трябва да дават за да се навие някой който разбира. Това е все едно аз да знам как да копая злато, да знам къде е златото обаче да ида да работя за някой като миньор , е как да стане. Това е възможно според мен или като фрилас проект или да наемат някой който ще е консултант а те да си имат 2-3 ма човека да се учат и той да им дава насоки. Инъче не виждам как може да стане. Освен това ние по тези форуми сме супер свободолюбиви хора и не сме супер гладни че да тръгнем да работим за някой ей така ( говоря за хора които са фул тайм СЕО ). Освен това съм забелязал че разни надути клечи от тия големите компании са доста антипатични на хората от двата форума. Абе да се оправят...нали са велики
 

Горе