SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся копирайтър(и)

bgkulinar

Меринджей
Във връзка с нови проекти, които пускаме, търсим копирайтър(и) на свободна практика. Практически тематиките са неограничени.

От бъдещите си партньори ще очакваме:

Напълно уникално съдържание писано специално за нас. Напълно неприемливо е спиннато или преразказано съдържание, както и такова взето от книги, дипломни и курсови работи, сайтове за реферати, друг вид сайтове и изобщо съдържание с авторски права.

Предимство ще имат хора, които са готови да качват сами съдържанието в нашите сайтове (елементарни познания по WP са необходими), да пускат статиите в свежо, да набират фейсбук лайкове. Допълнително, но не задължително - издаване на фактури за извършената дейност, както и хора, с препоръки от други членове (реп мин 3 зелени) от този форум (препоръките САМО на ЛС, за да спазваме правилата на форума).

От нас може да очаквате - коректност и разбиране.

Моля, всички заинтересувани, да пуснат портфолио в темата и моля не контактувайте с мен на лични по повод тази обява (освен за препоръки).

Това НЕ Е обява за наемане на работа!!!
 
Re: Търся копирайтър(и)

Не, искам всичко да е видно на публично място, за да няма после той каза едно, а направи друго. Контакт единствено през тази тема, докато решим с кого ще работим.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Като не е обява за работа, тогава какво е?

Ако не ми плащате - какви ще са ми ползите. Ще мога ли поне 4 линка в публикацията, която ще пиша за вас - уникална - да слагам към мои; наши проекти с цел СЕО. Проектите ни не са по вашата тематика и не са ви конкуренция :)
 
Re: Търся копирайтър(и)

1. Обява за външна поръчка е, НЕ Е обява за НАЕМАНЕ НА работа.
2. Къде съм писал, че няма да плащаме?
3. Не, линкове няма как да слагаш в статиите.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Привет!

Качество, ефективност, комфорт. С тези думи може да се опише най-точно една пасивна къща. Качество на използваните материали и стандарт на живот, енергийна и екологична ефективност, гарантирани термален и акустичен комфорт. За фамилна къща, бизнес развитие или инвестиция, една пасивна къща се оказва подходящо решение във всички случаи.
Какво всъщност представлява пасивната къща? Пасивната къща представлява високоефективна нискоенергийна сграда, която чрез съвременните технологии предлага качество на живот идващо от бъдещето. Без шумове, без прах, с постоянна температура 365 дни в годината. Цената? Безценна! Възвращаемостта, която се постига при използването на една такава сграда позволява да използваме това определение. Възможност за данъчни облекчения и бъдещо еврофинансиране и нисколихвени кредити.


Това е част от моя авторска статия на тема пасивни къщи. Няколко са темите, по които мога да пиша статии на професионално ниво - фитнес, бизнес (стартиране, управление, екипи и др.), психология (себепознание). Цитираната по-горе статия е на тема бизнес - подготовка на маркетингова стратегия за празпространение на идеята за пасивността на сградите в България.

При интерес - ЛС
Очаквам повече и по-конкретна информация относно естеството на работата.

Поздрави!
 
Re: Търся копирайтър(и)

GPB, дай линк към други статии, нещо като портфолио, както и цени и срокове в темата. На ЛС няма да контактувам по тази обява, сори!
 
Re: Търся копирайтър(и)

Писах статии за Download.BG (1), ревюта за All4Smartphone.com (0), авторски статии и преводи за ModsBG.com (1), както и за BB-Team.org (0). Смятам, че съм натрупал достатъчно опит, за да се справя със задачата.

Нямам тайни от WP, със Свежото също няма проблеми. Не мога да кажа същото за Фейсбук лайковете и фактурите, а също и препоръки от други членове на форума - нямам, но що се отнася до качество на писането - мисля, че със сигурност ще покрия условията ви. Темите, по които мога да пиша свободно са софтуер, хардуер, мобилни комуникации и боди билдинг.
До 4500 символа (with spaces) - 9 лева и 1 работен ден. До 10 000 символа (with spaces) - 16 лева и 2(3) работни дни (зависи от тематиката). Като разбира се можем да се разберем и за отстъпки (при над 10 статии за седмица - 10% отстъпка).

Легенда:
(1) - Все още има мои материали, които могат да бъдат видени на място.
(0) - Няма мои материали, които да бъдат открити там.
 
Последно редактирано:
Re: Търся копирайтър(и)

Извършвам качествени професионални писмени и устни преводи от и на руски и английски език в следните области:- Уебсайтове, Лична и фирмена документация, кореспонденция и др.;- Счетоводство/ финанси;- Медицина и фармакология;- Правни текстове, договори;- Екология и околна среда;- Авто и мототехника;- Техника и електроника;- Политология и икономика;- Социология и статистика;- Строителство и недвижими имоти;- Изкуство, култура и литература;- Информатика скайп iskra_borisova Bulgaria email igercheva@yahoo.com 0889 717 547
 
Re: Търся копирайтър(и)

Искра Борисова - Автор, Копирайтър,Коректор, Преводач на уебсайтове Руски, английски, гръцки Поискайте оферта за конкретен текст по E-mail, Skype или телефон. Ще Ви отговоря в рамките на 1 час! Необходимо е да ми изпратите текста на електронна поща igercheva@yahoo.com , като посочите целевия език за превод, за да може координатор да Ви информира за неговата стойност и срок за изпълнение. 0889 717 547
 
Re: Търся копирайтър(и)

Портфолио мога да ти дам по мейл (статиите са ми офлайн). Тук знаеш по какви причини се въздържам от постване на по-големи текстове.
Ако искаш да видиш как бих ти свършил работа можеш да ми зададеш две теми и да видиш, какво ще напиша по тях - това безплатно (света няма да се свърши :) ). Така ще видим, какво ти харесва и какво не и ще видим, какво можем да направим за да намерим допирни точки.

Срокът е зависим от мащаба и сложността на статията, както сам по всяка вероятност знаеш. Попринцип в областите, които съм изброил по-горе мога да пиша по около 500 думи на час/час и половина. Ако се влезе примерно в серия от няколко статии, които са навързани може да се получи и по-бързо.
Например статия 1 - въведение в търговията на фондовата борса; статия 2 - фундаментален анализ; статия 3 - технически анализ.
Без значение от горе посочените параметри, когато се разберем за определен срок, за дадена статия да речем, срока ще бъде спазен на 100%.

Цената - казвам ти ориентировъчна 7лв. за 500 думи. Ако намерим общ интерес да работим за дълъг период от време заедно можем да правим цена в пакет.


Поздрави!
 
Re: Търся копирайтър(и)

GPB, OK, напиши ми една статия за фитнес (напр, какво предствлява фитнес, ако трябва да обясниш на човек, който си няма идея) и една за маркетинг (напр, като да обясниш на студент с какво се занимава маркетингът). И двете статии по около 450-500 думи, засега срокове не гоним. Ако ми харесат, ще си ги платя, не обичам да съм длъжник. Когато си готов на: ptomoff kliomba gmail to4ka com

Темите, по които мога да пиша свободно са софтуер, хардуер, мобилни комуникации и боди билдинг.
До 4500 символа (with spaces) - 9 лева и 1 работен ден.
Напиши ми една статия за iPad (ако не знам какво е и как се ползва, да ми стане ясно, предимства, недостатъци) в рамките на 4500 символа и ако ми хареса, ще ти я платя и вероятно ще работим заедно.

П.П. GPB, съжалявам, но не ми харесаха статиите и няма да ги ползвам.
 
Последно редактирано:
Re: Търся копирайтър(и)

Здравей, bgkulinar! Тъй като обичам да пиша, а имам доста свободно време, желая да кандидатствам по тази обява.

Мои хобита и теми, от които живо се интересувам и имам познания са:

  • Фитнес и бодибилдинг
  • Диети (разбирай не само отслабване, но и правилно хранене)
  • Авто / Мото, особено Мото :)
  • Хазарт (покер, рулетка, блек джек и т.н., само не и прогнози и спортни залагания)

До скоро се занимавах с Интернет реклама, афилиейт маркетинг и различни PPC програми, така че имам познания и по тези теми.

Това са главните неща, но знанията и интересите ми не се ограничават до тях.

Като предимство мога да посоча опитът ми с Wordpress. Имал съм сигурно над 20 блога направени чрез платформата, така че да добавям сам съдържанието в определен сайт не е проблем за мен.

Също така, при интерес от ваша страна, мога да добавям всяка статия в 30 - 40 БГ социални мрежи, като самата статия може да съдържа до 3 тага и е възможно да е със спиннато съдържание и заглавие.

Препоръки смятам, че не са ми нужни. Знам, че си потребител на "съседния" форум и оттам предполагам, че си си изградил ясна представа за мен.

За съжаление, портфолио няма да пусна. Досега не съм работил като копирайтър и всичките ми материали са или в бивши или в настоящи мои сайтове, които по определени причини не желая да оповестявам. Това, което предлагам е, да ми дадеш тема, по която да пиша, като ти определи колко думи да бъде самата статия. Готовият продукт ще ти пратя на email като за него не очаквам възнаграждение. Ти от своя страна ще прецениш дали ти харесва стилът ми на писане и дали желаеш да работим заедно.

Поздрави!
 
Re: Търся копирайтър(и)

Здравей bgkulinar,
Мога да бъда полезна с текстове свързани с Италия - туризъм, рецепти, мода, любопитни факти и др. Разполагам със собствен фото и видео материал както и възможност да правя такъв при необходимост. Признавам, че нямам много голям опит, но тъй като се търси уникално съдържание, това може да се окаже предимство. Нямам проблем за работа с WP. Предлагам да напиша пробен текст, ако предложените от мен теми те интересуват и в случай, че ще се върши работа, ще се договорим и за заплащане. Мога да издавам фактури.

P.S. Правя блог за италианска кухня и имам няколко публикувани пътеписа, но не искам да спамя тук с линкове. Имам голям опит с преводи от и но италиански.
 
Re: Търся копирайтър(и)

Признавам, че нямам много голям опит...
Извинявай, не разбрах с кое нямаш опит. С писането ли?
 
Re: Търся копирайтър(и)

Привет и от мен. Искам да се включа и аз, но не с писането на статии, а с тяхното разпространяване в социални мрежи, фейсбук и качването им в необходимите сайтове. Ако копирайтърите не могат да се справят с това, може да се обърнете към мен!
 

Горе