SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Неподходящи реклами от AdSense

yasenp

New member
Здравейте, както много от вас след заветното пускане на AdSense за съдържание с нетърпение сложих по 3 карета в страниците на сайта ми. За съжаление на много от тях пише Раклами от Google, на други си пише Ads by Google. Съответно във втория случай ми пуска реклами, които нямат нищо общо с БГ и не биха заинтригували никого.
 
Последно редактирано:
Re: Неподходящи реклами от AdSense

Изчкай известно време. И виж ако имаш разни съобщения на англииски и тн ;)
Ама общо взето google казват че трябват към 72 часа за да се таковат рекламите като хората :)
 
Re: Неподходящи реклами от AdSense

също опитай и с рефреш Ctrl+Shift+F5 и тн.
 
Re: Неподходящи реклами от AdSense

CTR-ът е в рамките на нормалното за БГ сайт (не става дума за детски и тийн сайтове).

Колкото до рекламите на чужди езици, без да е някакво правило, чуждите рекламодатели плащат повече пари за реклами от българските т.е. може да очакваш повече приходи от тях, отколкото от БГ рекламите.

С времето ще видиш, че има много неконтекстуална реклама из партньорската мрежа, защото БГ рекламодателите купуват всевъзможни думи, за да се "излезнат", което води до нисък ЦТР. Един приятел сподели, че купувал предлози и частици на речта, за да се показва в партньорската мрежа. Да се надяваме, че нещата ще се оправят.
 
Re: Неподходящи реклами от AdSense

Мен ..............
 
Последно редактирано:

Горе