SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кредитни карти за студенти?

Re: Кредитни карти за студенти?

райфайзен имат адската оферта за виза електрон ... ако искаш ще пиша по късно детайли някъде тука има брошура ...
 
Re: Кредитни карти за студенти?

Държиш ли да е кредитна или искаш карта да плащаш онлайн? (сори за въпроса, но съм срещала хора, които казват кредитна карта на карта, с която могат да плащат онлайн, а това може да стане и с дебитна).
 
Re: Кредитни карти за студенти?

прати ми едно ЛС със мейла или ми се обади на скайп/айсикю, ще ти пратя брошурата цялата, че ме мързи да я преписвам, я сканирах с фотоапарата ;)
/+таблица със по-адвансд характеристики/

Надявам се да съм ти бил полезен :)
 
Re: Кредитни карти за студенти?

Има голяма разлика между "Не, не държа да е кредитна карта" и "Не не държа да е кредитна карта" :)

Да, разликата се е получила в часовете по БЕЛ :)

Верният синтаксис е: "Не, не, държа да е кредитна карта."

Както и да е, дано останалите са ти помогнали.
 
Re: Кредитни карти за студенти?

Е какъв доход да им покажа, сега ще прозвучи като фукане но трябва да го кажа така, че ви моля да ме извините :) Таксата ми за обучение за 9 месеца е 2400 евро и 1200 евро за хотел, хайде кажете ми как да покажа/докажа доход?? Да им кажа "ми с баща ми се разбрахме той плаща 60% аз останалите 40% ама как да ви кажа нямам работа всичко се печели от свободна търговия" :)

ПП: Ronson от първи до пети клас съм учил в село и ми се губят някои неща, но ти нали ме разбра :)
 
Re: Кредитни карти за студенти?

Ами вече май ще се измекаря, то счетоводителката ми викаше "дай да те назначим ей така и след 3 месеца си вземи каквато карта искаш" ама аз си викам какво ще се занимавам сигурно ще се намери някоя алтернатива ама не кой ще ти даде пари на заем ей така :)

Писах им на тия от ЦКБ-то да видим какво ще ми отговорят и ако не стане ще си цъкна едно договорче месту да се занимавам :)
 
Re: Кредитни карти за студенти?

Райфайзен - виза електрон - дебитна. Брошурата още е в мен, още чакам да ми свирнеш да ти я пратя ... в нея не се споменават доходи ? :/
Брат ми също има електрон, незнам от коя банка ... ако искате ще питам ?
 

Горе