SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

www.izkustvoto.com

Re: www.izkustvoto.com

Сега текстът е по-добре. Но в таблицата за разходи, хостингът присъства 2 пъти. Не мисля, че трябва да има разходи, защото няма как да остойностиш своя труд и да го запишеш като разход, а трудът ти струва много! И ако се опиташ да му придадеш реални цифри, все ще се намери някой, който да каже, че много скъпо си се оценил. За разходите още - много хора като видят, че даренията са надвърлили показаните разходи, ще спрат да дават.

Номерът с отлепения ъгъл ще стане безинтересен в един момент и ще трябва да включиш дарението като отделен бутон в менюто.
 
Re: www.izkustvoto.com

Spoon, това прасенце не е хубаво :(

Същото така не ми харесва да даваш инфо за какво ще харчиш парите, защото ако не одобрявам за какво се харчат - няма да даря.

То е ясно за какво ще отиват парите, не е нужно да влизаш в детайли.

Показвала съм ти моята страница с даения, където просто казвам "Ако сайтът ви кефи, ако съм ви помогнала, ако съм ви спестила пари, ако искате дарете.."

Опитай се да бъдеш по-общ, не си отрязвай даренията до хората, на които подходът ще допадне.

Това е като в CV да си напишеш, че обичаш котки и този дето чете CVто да мрази котки и автоматично на подсъзмателно ниво те отрязва.

Знам че искаш да си точен и коректен и ти си такъв :) обаче не можеш да угодиш на всички, затова мисля, че трябва да орежеш разходите.
 
Re: www.izkustvoto.com

значи само таблицата с разходите да махна, а да оставя само дарителите ? Текста да го перефразирам ли ?
 
Re: www.izkustvoto.com

относно началната страница:
Според вас, така, като Блог ли да я оставя, или да търся начин да я направя като новинарски портал ? много голяма дилема ми е това. .. просто е станала страшно тясна вече ... и незнам какво да я правя ... искам да напиша много неща а няма място ... Един авер правилно ме порица - Немога, вика, да разбера, аз какво мога да правя като се регистрирам, защо да се регистрирам, какъв е тоя сайт и т.н. .... липсва връзката администратор-потребител ...
 

Горе