SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Така наречените SEO

Re: Така наречените SEO

и какво не ви харесва в статията? мисля че не е лошо написана, не намерих нещо грешно, само думите "Така наречените" са малко обидни.
Или за seo-то трябва да пишат само seo-тата?
 
Re: Така наречените SEO

Ха-ха. Алабалата на Тошко пак е набеден за СЕО сайт. Сега изгуби всички шансове да попадне в нормалната блог директория на ДМОЗ!
 
Re: Така наречените SEO

...не намерих нещо грешно...

Както всяка друга комерсиална дейност в мрежата, така и тази не подобрява работата на инструментите в нея...
Без думи.

С развитието и превръщането на web в платформа за повечето услуги все по-малко неща остават под контрола на отделни безскрупулни web-дизайнери.
Сайтовете се правят, поддържат, управляват единствено и само от дизайнери. Това програмисти, това проджект мениджъри кучета ги яли.

Лари Пейдж и Сергей Брин, двамата основатели на компанията Google, в средата на 90-те, още като студенти в Станфорд
Жестока грешка. В Станфорд са карали phD - докторантура, което няма нищо общо със студентстването. Основен принцип в журналистиката е да проверяваш за точността на фактите!

изобретяват алгоритъм, оценяващ важността на страниците въз основа не на някакво произволно количество произволни ключови думи, а въз основа на количеството и постоянството на хипервръзките, водещи към тях, както и въз основа на вероятността на страниците да попадне случайно сърфиращ човек.
Поне да бяха прочели какво са писали Брин и Пейдж.

Собствениците на търсачки, доскоро санкциониращи страниците, ползвали услугите на SEO, напоследък все по-успешно намират общ език с този вид специалисти и гледат на договарянето с тях като на напълно етичен бизнес...
Така наскоро имахме среща с Лари Пейдж и лично ми обеща ПР 10 на всички мои сайтове.

...неотменна част от добрия web-дизайн и стратегия, улесняваща работата на търсачките.
Пак, тези дизайнери, бе!

а също и личният блог на един SEO, който споделя, че не е цар на спама, а напротив, бори се със спама и освен всичко мечтае за филиал на в България.
Ogi, защо не вземеш да откриеш клон на Google University, вместо само да мечтаеш.

Тези неща не ми харесаха и са грешни. Останалото е вярно.
 
Re: Така наречените SEO

Кулинарче : Ей сега говорих с Брин по въпроса , даже и клон на Google е България ми разреши да открия ... може и няколко :)
 
Re: Така наречените SEO

Така е както го е написала женицата просто сте спамери и измамници мразя СЕОтата,а и всички тия дизайнери. Заради Вас всички всеки път като търся порно попадам на се_с шопове :)
 
Re: Така наречените SEO

Той Оги пусна линк към тая статия, защото има линк към неговия блог. :p
Само не знам дали е забелязал, че целият сайт е index,nofollow.

Ако на някой му трябва уникално съдържание на тема култура, би могъл да си хареса около 14К статии които не са в индекса:
http://www.google.com/search?q=site:kultura.bg&filter=0

Уф, не трябва да давам такива идеи. ;D
По скоро някой така наречен SEO, да им предложи консултация. И да им обясни, как с махането на две букви (no) от мета таговете, могат да си увеличат трафика.

Естествено че има линк ... и трафик има :) И е забелязал че като отваря статията с последния IE му дава че е със стар браузър :) И на блога на авторката ходи даже :) И още много работа свърши докато спа за да му мине главата че да се довлече довечера :)
 
Re: Така наречените SEO

Хехе :), ама са будали тия СЕО оптимизатори - какво се зорят да правят сео, като търсачките ще ги санкционират ;) -
"Собствениците на търсачки, доскоро санкциониращи страниците, ползвали услугите на SEO" А клиента най-прецакан ;) - хем плаща за сео оптимизация, хем след сео-то търсачката му санкционира страницата ;)
 
Re: Така наречените SEO

Ай, ай, ай :) - знаех си аз че не трябваше да тегля тоя ИЕ7 - изтеглил съм си "Old browser" ;)
 
Re: Така наречените SEO

За мен най-големия проблем на тази статия е отношението, айде мога да си махна очилата за неточностите които е отбелязал кулинаря, защото явно на Как И Беше Фамилията не й е това професията, но за обидното отношение нямам намерение да си затварям очите.
 
Re: Така наречените SEO

За мен най-големия проблем на тази статия е отношението, айде мога да си махна очилата за неточностите които е отбелязал кулинаря, защото явно на Как И Беше Фамилията не й е това професията, но за обидното отношение нямам намерение да си затварям очите.


Като не и е това професията да влезе тук и да пита. Или да пише на някой от блоговете, които е посочила. Убеден съм че авторите щяха да я насочат в правилната посока. Не мога да оправдая всичките изписани глупости.
 
Re: Така наречените SEO

Мастер, няма да противоречиш на съпругата, че после суша, братле...

Ние сме се разбрали кой командва в нащо семейство :)
 
Re: Така наречените SEO

Хахаха, ей за тва ви обичам момчета, никой не може така грозно да ме разкиска като вас :D
Между другото, аз ако смятам да черня някого няма да му пиша - "я разкажи с какво се занимаваш и какво представлява, че ко знаеш ко ти мисля ..."
Иначе съм съгласна & послушна както се разбрахме ;-)
 
Последно редактирано:
Re: Така наречените SEO

Че сериозно ми се струва, в. Култура е тва ееей!:cool:

Мислиш ли? Сега ще се абонирам за него :) А аз си мислех че тези мръсни вестници, които спомена оджин са най-доброто на пазара.

Тази статия за СЕО ме възбуди по много странен и необясним начин. :)
 

Горе