SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Събота среща на форума

Re: Събота среща на форума

мани.. толко ме е яд че не успях да отида... :(
 
Re: Събота среща на форума

И мен ме е яд, че нямам възможност да дойда ;( Много бих желал да се запозная с хора които се занимават ежедневно с изграждането и развитието на уеб страници ;) Винаги съм мислел, че колкото да си добър, винаги има какво да научиш от другите. Едно от най-важните за мен неща за да се развивам в тази област е именно общуването с такива хора, което ме кара да се занимавам още повече в тази насока ;) Дано поне лятото да решите да направим една срещичка в Бургас ;) Поне като ми е наблизо все ще намеря време да дойда поне за 1 час :)

П.С> Наистина качете снимки от събитието да гледаме тия които не можахме да дойдем ;(
 
Re: Събота среща на форума

Вие докато си гействахте регнах за 19.00 часа в Червената къща 2, ул.Парчевич 33, близо е до Витошка. Резервацията е на името на Румяна Илиева, можете да ми звъните на 0878 98 38 50.

Нямат сайт, тука има малко инфо
Код:
http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=6&pub=16856
телефон трябваше да дадете по-рано в темата :)
Вчера следобяд нямах нет иииии мнооого ме е яд, ама следващия път ...
 

Горе