SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Безплатни секс играчки

Re: Безплатни секс играчки

Да онлайн магазин е. За възрастни. В който се продават вибратори, помпи за пенис, лубриканти за анален секс, изкуствени овце... и други 18+ стоки.

http://www.google.com/search?q=site:hotshop.bg&safe=on
http://www.google.com/search?q=site:hotshop.bg&safe=off

да признавам не бях проверил... малко на изуст говорех относно това, но пък виждам че може да излезе от там стига да се вкара малка тактика в заглавията и URL адресите на страниците ;)
не съм си правил експеримент по случая, но гледам човека (поне регистранта на домейна) ми е градски можем да проведем един подобен експеримент :)
 
Re: Безплатни секс играчки

@tipin - нямаш подход братче :) Ще те светна - Приклещваш жената на задна, хващаш и ръцете, така, че да не може да се измъкне лесно и нежно й прошепваш в ухото "Съседката се чу@а много по добре от тебе".

Е тогава ще помниш как един чувал с картофи ти е доставил върховно удоволствие :D

@nbsp - ами да, мога да напиша 2 статии взимам една кукла и един вибромасажор, и ако не ни хареса ще ги оставим сами да се забавляват - е това е извращение - да гледаш как кукла се оправя с вибратор :p

Айде малко сериозен въпрос - колко играчки/продукти сте превидили за промоцията? Щото сега като гледам няма ограничение примерно "първите 50 човека", или нещо от сорта... Или са много евтини (с голяма надценка) или сте с голям бюджет, а може и двете да са.
 
Re: Безплатни секс играчки

Засега има достатъчно играчки, все пак търсим някакъв краен ефект, а не просто да дадем на 50 човека подаръци, нали така ;)
 
Re: Безплатни секс играчки

Имаме хубавки, виж тук:
hotshop.bg/clothes/legavenue/underwear/
 

Горе