SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

8 клика за 1 цент

Re: 8 клика за 1 цент

в търсене за дума обяви ми иска минимум 25 стотинки, а в съдържателна минавам за 4-5 стотинки, така, че търсененето не трябва да ти е критерии, от там печели гугъл, не ние :)

аа, то не зная дали имаме изобщо шанс за печелене от адсенс, те само ни отвличат вниманието с него, да си морим мозъците и да си губим времето, вместо да правим търсачки :D
 
Re: 8 клика за 1 цент

,,Средна позиция" е статистическа стойност, която се задава за всяка от ключовите Ви думи. Тя представлява средната позиция на страница с резултати от търсенето, на която се показва дадена реклама, когато е била задействана от съответната ключова дума. Можете да намерите тази информация в графата ,,Ср. поз." в статистическите данни на профила си.
Няма как да се изчисли средна позиция за съдържание. Нали се сещаш скрол бутончета, няколко ад юнита и прочее.

...така, че търсененето не трябва да ти е критерии, от там печели гугъл, не ние :)
Понякога и ние :) - търсене в партньорски мрежи.
 
Последно редактирано:
Re: 8 клика за 1 цент

хмм, значи ти си бил този дето ги чете тези странички... :)

да, прав си значи, в такъв случай за меродавно може да се приеме само обща средна позиция
 
Re: 8 клика за 1 цент

И аз като теб не ги чета, но първото ми висше е по специалност "Статистика и иконометрия" и като видя таблички и цифри очите ми започват да проблясват като фара на Бургаското пристанище. Хич не се замислям, направо започвам с интерпретацията :D
 

Горе