SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как е по-добре за оптимизацията на Title?

Re: Как е по-добре за оптимизацията на Title?

Здравей, до някъде ще се съглася с теб. Прав си - можеше да дам някакви пари и да се занимавам с нещо друго през това време. И да, времето което инвестирах е със сигурност по-скъпо от парите , които щях да дам на някого, но да вземем за пример качването на съдържанието - няма как да се спести. Няма кой друг да ми качва съдържанието така както аз го искам, да разбира от материята за която е сайта, да знае някой неща от сферата и тн. 90% от времето което инвестирах, е за качването на съдържанието. За оптимизацията, не съм отделил повече от 10-20 часа, за два месеца. Много неща научих, неща които честно ти казвам се радвам, че научих. Знания, които ще са ми полезни и занапред. Много хора помогнаха - за което съм благодарен.
И още нещо - нишата не е толкова конкурентна, поне засега, което ми даде шанс да се кача на първа страница по основните ключови думи с тези скромни знания и умения. Всъщност и в това има доста кеф, да видиш как си се покатерил на черешата. Пък дори и да е временно. :D

P.S. Забравих най-важното....ще знам следващия път като ми правят сайт, какво и къде да гледам.
 
Последно редактирано:
Re: Как е по-добре за оптимизацията на Title?

Не мисли само че си постигнал максимума, още доста има да се желае OnPage в сайта. Одобрих ти последната регистрация в 1 от директориите току-що.

Идеята ми преди с офертата не беше да да дойдеш и да ти съдерем кожата, такива неща правя само с хора които зверски много ме издразнят, по-скоро бе да те откажа от начина на постигане на целта. Когато видиш да кажем сайт за 200 лева изглежда ли много смислено да влагаш тепърва в него още 600 или 1000?

Същото е с компютрите - купуваш втора ръка (или остаряла система) и след известно време ти се иска да я ъпгрейднеш и... ужас: или е много скъпо или е невъзможно. Нямаше ли да е по-разумно да беше купен нов, съвременен, с възможности за ъпгрейд за поне още 3 години.

При тебе вече е минало-бешело, но общо взето това е принципа. Клиентите на фирмата ми я ценят не защото правим някакви уникални и свръх качествени неща, а защото им пестя парите. Никога не им предлагам ценово неефективни решения. И се връщат.
 
Re: Как е по-добре за оптимизацията на Title?

Не споря с теб, само че се бъркаш, ти не ми предложи оферта. Каза, че просто не си заслужава да инвестирам пари в този сайт и , че трябва да се качва много съдържание. Което съдържание всъщност е най-важното.
А и не мисля, че съм постигнал максимума. Да не говорим, че обмислям да сменям дизайна на сайта и да добавя някои и други хубави неща. Но като цяло - базата данни с продукти и тяхното управление ще се запази. Съвсем случайно попаднах на някаква оферта за направа на сайт с продуктов каталог - цената беше от 3к+ нагоре.

P.S. Никъде не съм казал нищо за съдиране на кожата или че не съм приел оферта от теб. Приеми, че съм приел твоите думи на доверие, и реших да започна първо със съдържанието на сайта , а после да мисля за други неща. Твоят безплатен съвет, ако си спомняш беше, да увелича думите на страниците - е направих го. :)
 

Горе