SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ударете едно Свежо

ivo.apostolov

Неразбиращ
http://svejo.net/home/link_summary/479388-Ivo-Apostolov-Netinfo-zakupi-NTV?feature=6

За какво иде реч:
Не може хора, които работят в телевизия да пишат писма от адреси тип @abv.bg, да не говорим за безумната неграмотност.
Писмото го получих на 26 октомври, нарочно не го публикувах до момента, просто исках да проверя, че въпросната жена наистина работи за въпросното предаване и това е нейния е-мейл. Публикувам го сега, когато имам потвърждение, че въпросната наистина е част от екипа на "Челюсти".
Срамота Диана Найденова, срамота НТВ.
 
Re: Ударете едно Свежо

Знаеш ли колко фирми са така. Знам фирма в която плащат по 30 лв на месец (или на година) за ЕДНА пощенска кутия в онлайн бг, която дори и не е много голяма. Използват я 5 човека и си губят сесии и т.н. Докато един хостинг с една камара пощенски кутии може да се вземе за 35 лв на година.
 
Re: Ударете едно Свежо

И какъв е тъпия проблем?? Където искаш, там си прави поща. Имам си фирмен имейл, и имам още поне три в свободни сървъри. Може ли да имам и там имейл или е престъпление? Понякога за работа ми трябва фирмения мейл, понякога ми трябва обаче такъв в свободен сървър. Освен това за много хора е по-удобно да си ползват abv вместо да имат имейл софтуер като мозила или аутлук, въпрос на навик или просто на вкус. Много други хора, които са възрастни и не са на "ТИ" с компютри и тн, веднъж като им е направен имейл акаунт, едва ли ще ровят да го сменят или да променят нещо.

В цялата ти статия личи, като че ли има лична нападка - не знам дали е така, но ми се струва малко нагласено.

Това, че е неграмотна не ме учудва. То вече от училище излизат малцина образовани.
 
Последно редактирано:
Re: Ударете едно Свежо

Непрофесионално, но такива случаи има колкото искаш. Не само с електронната поща, но и с хилядите фирмени сайтове хостнати по фрий сървъри. Колкото до грамотността.... не знам как е успяла да завърши тази жена.


Офф: Позицията ти за кучетата е отвратителна. Дай да избием всички животински видове с изключение на човека, понеже са "немърливи гнусни животни". А има и доста такива хора - немърливи, гнусни, и са животни ( нали знаеш, човешкият вид е животински). Тях ще ги трепем ли незабавно?:confused:

Това също:
"Да не говори за абсурдния факт, човек като мен да бъде канен да спори с някакви психари от „4 лапи”, че тези хора дори не заслужават да бъдат заплюти."

От коя позиция опрделяш някой като психар, койо не заслужава дори плюнката ти.? :confused:

В човешката история няма случай, в който манията на някой, че е по-висшо същество от останалите, да е довело до нещо хубаво.
 
Последно редактирано:
Re: Ударете едно Свежо

Така и не разбрах за какво е написана тази статия.
За това, че се ползва abv.bg като служебен email или заради личното ти мнение против кучетата и всички 'психари', които се занимават с тях?
Не бях виждал толкова злоба отдавна.

А това Свежо с активния линк, не трябва ли да е в раздела "Черна борса"?
 
Re: Ударете едно Свежо

От коя позиция опрделяш някой като психар, койо не заслужава дори плюнката ти.?
От позицията на човек, който е слушал как въпросните представители на тази организация пропагандират, че животните са невинни и ако не ги закачаш, виждаш ли те никога нищо няма да ти направят. Мен лично са ме нападали три пъти кучета през последните няколко години, без да съм ги предизвиквал с нищо.
И когато има хора, които твърдят, че животните, които нападат са невинни, а виждаш ли аз, който съм нападнатия съм винове (че се пречкам явно на кучето), как да не смята човек, че тези хора психари?
Но стига с този офтопик.
 
Re: Ударете едно Свежо

В отношението за Професионализма и използването на Безплатни електронни пощенски кутии е меко казано абсурдно. Когато представляваш една институция като НТВ или която е и да е друга, е недупустимо да ползваш личният си мейл. Няма значение дали НТВ не са направили служебни мейли на служителите си или въпросната госпожа не иска да го използва. И в двата случая говорим за Аматьорско изпълнение.
 
Re: Ударете едно Свежо

A аз си мислех, че:
Нямам намерение обаче да водя този спор тук.

===

Мен пък ми е писнало да слушам някой да дава акъл на всеки и за всичко.
Като толкова те дразнят кучетата и имаш проблем с тях, направи нещо.
Стани кмет, убий ги всичките. Избори идат.
Тук, показвайки си негативните преживявания, нищо няма да промениш, освен да успееш да засегнеш привържениците на животните и да покажеш среден пръст на Animal Planet.
Хората в България са свикнали само да 'лаят' и да чакат някой да падне от небето и да им свърши делата.
 
Re: Ударете едно Свежо

Журналистката май не е служител на Нова. Гледам, че същото предаване се излъчва и по Дарик и най вероятно е външна продукция на Диана Найденова в двете медии. Предполагам и това е причината журналистката да използва безплатна поща, нормално ако си няма собствен домейн.
 
Re: Ударете едно Свежо

Е то тук освен някой да сере червени кубчета под постовете, когато нещо не му харесва, друго няма да се получи. Затова няма смисъл, да се защитава каквато и да е тема.

Подкрепям, че имейл от свободен сървър е много полезен и за работа, тъй като много често се изпраща мейл на хора, които не познаваш и не знаеш какъв ще е резултата за бизнеса ти! Не е нужно някой да ми пълни фирмения имейл с покани за тъпи семинари или нещо подобно, както се случва почти всеки ден.
 
Re: Ударете едно Свежо

Все пак предаването е било към НТВ. Би било редно мейла да се изпрати от пощата на самото предаване, щом става въпрос за участие в него.
Всеки си избира как да се представа в крайна сметка, профи или не. Но впечалението ми е че като цяло в тази държава на никой не му пука за това.
Не е важно как се представяш, важно е колко са ти дебели връзките на обувките и какъв цвят са!
 
Re: Ударете едно Свежо

Може бе Иво, може. :)
Дори в предаванията си ги покзват.

Тук стигаме и до темата, колко са боси БГ журналята на тема интернет. Хвани организирай някой семинар "краш курс по лично и фирмено брандиране за БГ журналисти". Има хляб в това. ;)
 
Re: Ударете едно Свежо

Боси са, да.
Те и треньорите на А група са боси, Бойко и той е бос.

Пак казвам, като толкова от всичко разбират хората, да се хванат и да направят нещо, а не да пишат по форуми и ей така да гледат в чуждата паничка. :)
 

Горе