SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Smali.me

lpetrov

New member
Пуснах новата версия на сайта за смаляване на адреси, ще се радвам да дадете мнение какви нови неща да добавям към него (като екстри).

http://smali.me

Поздрави,
Любомир Петров
 
Re: Smali.me

Дизайнът е страхотен - щом Емил го е правил, няма как да не е.
Можеш да добавиш екстра потребителят да има възможност сам да си избира разширението. Примерно ми се иска да си смаля адреса до smali.me/seo
 
Re: Smali.me

Според тоя сайт Firefox 3.0.15 е стар браузър. Нещо не съм съгласен с тази теза...
 
Re: Smali.me

Което означава че е поддържан към момента. Дори и да не беше с какво това го бърка твоя сайт?

Щото аз имам и Опера, Сафари и IE6 и разлика по отношение на сайта не виждам. Да не говорим, че детекцията на версията е ненадеждна и не е съвместима с много от не-най-популярните браузъри. Където не сработва правилно.

Вече никъде не работи, та може и да си я махнал.
 
Re: Smali.me

Не съм я махал. Детектването е стандартно и е с цел да стимулира потребителите да използват _последна_ версия на browser-ите.
Не значи, че сайта няма да работи, а значи, че сайта може да не работи перфектно, така че може да не и обръщаш чак толкова внимание :)
Сложих я заради IE6, защото там е .. кофти положението и то много.
 
Re: Smali.me

То май така е направено... но и за случайте, когато се ползва стара версия на FF също е проблемно (имам познати с фф2 :confused:)
 

Горе